2777
2789
عنوان

خواستگاری ازدخترای سن پایین🥲😪

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 41 پست
ببین مت با یکیم ۲۳ سال اختلافمونه اما از هر نظر عالیه و کامل و منو از همسنای خودم و حتا خودم بهتر در ...

مگه اومده خواستگاریت؟؟کلامردا بیشتردنبال هوس خودشون میرن سن پایین میگیرن که خودشون که پیرشدن همچنان زنشون جوون بمونه بتونه تامینشون کنه 

خوب نشاط وشادابی یه مرد جوان رو نداره فکرو اندیشه جدید براش غیرقابل هضم هست مدام باید کرنش داشته باش ...

من برای ازدواج نمیخام فقط یه دوستی ساده و پاتنرمه

اما گاهی میگه قربون هیجانت بشم من پیر شدم و این حرفا 

اما خب مشاوره خوبی میده بهم و خیلی خوب درک میکنه دلم میخواد رابطمون پایدار باشه بنظرم نیست چون خیلی خودشو پیر و از سنش گذشته نشون میده

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اومده خواستگاریت؟؟کلامردا بیشتردنبال هوس خودشون میرن سن پایین میگیرن که خودشون که پیرشدن همچنان ...

من کلا از ازدواج  و توی رابطه رفتن بدم میاد 

بهشم گفتم یک دوستی ساده

بنظرم طرز فکرت غلطه چون مهم درک کردنه الان یه پسر ۱۷ ساله نمیتونه منو بفهمه اما یکی که پخته و کامله میتونه

.

من برای ازدواج نمیخام فقط یه دوستی ساده و پاتنرمهاما گاهی میگه قربون هیجانت بشم من پیر شدم و این حرف ...

اون پیره فقط ادای جوونارو درمیاره 

زن داره؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

نمیدونم ۴۰ پیره ؟میگه داره اما باهاش زندگی نمیکنه ۳ ساله و بخاطر ابروش طلاق نمیگیره

اون قشنگ داره ازت استفاده  می کنه تو بچه ای لاس زدن میدونی چیه ؟داره خودشو تخلیه می کنه مطمئن باش نه تنها طلاق نمیده بلکه باهاش تو یه خونه هست هرروز کادو می گیره تازنه شک نکنه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

من یه پسری دوست داشتم ۴ سال ازش کوچکتر بودم اشنای خانوادگیمون بود خبر ازدواجشو با دختر ۱۵ سال از خود ...

خانواده هم مقصره من خودم دختر داشته باشم اونقدرا براش ارزش قائلم که ۱۵ بیس سال اختلاف سنی بیاد خواستگاریش ندمش 

اون قشنگ داره ازت استفاده می کنه تو بچه ای لاس زدن میدونی چیه ؟داره خودشو تخلیه می کنه مطمئن باش نه ...

برام مهم نیست با زنش باشه یا نه چون ما قرار نیست وارد رابطه بشیم

البته که گاهی بهم میگه دخترم 

.

خانواده هم مقصره من خودم دختر داشته باشم اونقدرا براش ارزش قائلم که ۱۵ بیس سال اختلاف سنی بیاد خواست ...

همه شعور شما رو ندارن 

این پسره انقدر .....بود ک هر وقت منو میدید جوری نگام میکرد ک انگار دیوانه و عاشق منه 

جوری احوالپرسی میکرد خدا میدونه 

نگاه عادی با نگاه عاشقونه خیییلی فرق داره 

اخه بگو قصدی نداری ، چرا دختر مروم رو عاشق خودت میکنی 

فقط دادمش دست خدا 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
همه شعور شما رو ندارن این پسره انقدر .....بود ک هر وقت منو میدید جوری نگام میکرد ک انگار دیوانه و عا ...

به قسمت و سرنوشت اعتقاد دارم تو طالعت نبوده به خاطر همین میگن برای ازدواج عجله نکنید اگه بشه خودش میشه 

از خدا برات بهترینارو میخوام ❤️💙 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792