2777
2789
ماهم دقیقا همینیمپدرم مهریه رو سنگین گرفتن که شوهرم قبول نکنه. اونم قبول کرد. البته زیربار حق طلاق ...

انشالله همیشه پایدار و موفق باشید عزیزم 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
ب خواسته پدرت احترام بزار شما ک قصد گرفتن نداری پس اینم بزار بعنوان نوشته مکتوب باشه

نمیدونم والا

از بیرون انگار خیلی اجباری به نظر میاد.  حق طلاق و ۸٠٠ تا

البته تاحالا با خودش مطرح نکردم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی قشنگه ببخشیم چون اونا گردنشونه اون دنیا مدیونن

قشنگی و ایناش رو خیلی نمیدونم

ولی میدونم این کار زوری بود و خوشم نمیاد تو سند ازدواجمه

عزیزم پدرت چیزی میبینه که شمانمیبینی پس پشت پدرت باش همیشه ازمردای این زمونه کمترشوهرخوب درمیاد

من بخوام هم نمیتونه پرداختش کنه که. خیلیه. فقط زشتیش و اجبارش تو قباله ازدواجمون هست 

چرا؟؟؟ وقتی طرف خوب باشه چرا نباید بخشید؟؟ حتی مادرهمسرمم میگف نبخش😂

حساب روزگارونمیشه کشیدتوکه نمیخای بگیری ولی بزارباشه برای روزمبادا والامادرشوهرتوبایدطلابگیری.

پدرشوهرومادرشوهرمن بعد۶سال هنوزمیگن مهریه زیادزدید.فامیل دورمایه دخترازایناگرفت۱۱۴تامهرش کردبعدتومجلس ایناهی گفتن چرابرادخترشما۵۰۰تابود😑بعد۶سال

میشه پشه میخوامنشد هم حقوق 30 سالشو میخوام

نمی شه. مهریه یه شرطش اینه که قابل تبدیل به مال باشه. یعنی بشه مقدار نقدیشو حساب کرد. اینجا دارم زندگی و آیندتو نجات می دم گوش‌ نمی کنی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
حساب روزگارونمیشه کشیدتوکه نمیخای بگیری ولی بزارباشه برای روزمبادا والامادرشوهرتوبایدطلابگیری.پدرشوه ...

نمیدونم ولی تا ندن گردنشونه این بدع

😐💔چ سیریشن شوهرت مشکل نداره ب اینا چ مربوط

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
نمیدونم ولی تا ندن گردنشونه این بدع😐💔چ سیریشن شوهرت مشکل نداره ب اینا چ مربوط

شوهرمم گفته حتی سرعقدم هی اومدن گفتن کمش کنیدوواسطه فرستادن تاعموم پریدبهشون گفت اگه نمیخایدم به سلامت دیگه هیچی نگفتن.متاسفانه شوهرم خیلی به حرفشونه وقتی اونامیگن اینم بدش نمیاد