2777
2789
چجوری ؟ اطراف من اونایی که دست فرمونشون خیلی خوبه هم بار پنجم ششم قبول شدن

اخه چی داره ک بار ۵ ام ۶ اممممم

خب منم رانندگیم خوبه 

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

با خونسردی ، سعی کن استرس نداشته باشی ، اکثرا که رد میشند استرس میگیرند چیزای ساده مثل ترمز دستی ، اینه ، راهنما و .... رو فراموش میکنند 

قبولی به مهارت رانندگی خیلی ربطی نداره ، به خونسردی و تسلط رو‌ماشین  ربط داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خاموش میکنی چون روی گاز و کلاچ تسلط نداری

گاز ماشین آموزشگاه هم مشکل داره

سعی کن نیم کلاچ کنی نگه داری بعد ب همون اندازه گاز بدی

بیشتر گاز بدی میشه گاز هرز

دیدی ماشین به پت پت افتاد گازتو بیشتر کن

ماشین راه افتاد پاتو آروم از کلاچ بردار

دنده عقب و پارک دوبل رو ازم امتحان گرفت پارک دوبلم تو کوچه ای که یکم سربالایی بود گرفت من توهمون کوچه قبل امتحانم کلی تمرین کردم همین تمرینا باعث شد بار اول قبول شم

منم فردا دارم

شما چقد هزینه شد گواهبنامتون شهر ما ۴ و ۳۰۰ تمنه

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
اگه خاموش میکنی چون روی گاز و کلاچ تسلط نداریگاز ماشین آموزشگاه هم مشکل دارهسعی کن نیم کلاچ کنی نگه ...

ایقد سفته ک نگو.بعضیاشون از عمد پاشون میزارن زیرکلاچ نمدونم روش ک هرچی کلاچو بگیری هم سفته نره پایین

ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...
شما چقد هزینه شد گواهبنامتون شهر ما ۴ و ۳۰۰ تمنه

۴تومن شد آیین نامه رو شرکت نکردم من دوماه پیش ثبت نام کردم اما الان ظاهرا بیشترشده 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

ایقد سفته ک نگو.بعضیاشون از عمد پاشون میزارن زیرکلاچ نمدونم روش ک هرچی کلاچو بگیری هم سفته نره پایین

چقد هزینه گواهینامتون شد ؟

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
اره همه جا میرم تنهایی .همیشه هم درحال سبقت گرفتنم🤣😅

ماشینتون چی هست عزیزم

من امسال قراره ماشین بخرم خیلی استرس دارم.

خانواده میگن یه پراید بخر یاد بگیری 

اما خودم ۲۰۷ دوست دارم مگه لازمه حتما یه ماشین بدرد نخور اول داشته باشی؟

۴تومن شد آیین نامه رو شرکت نکردم من دوماه پیش ثبت نام کردم اما الان ظاهرا بیشترشده

اها پیش مام ۴ تمنه 

ماشینتون چی هست عزیزممن امسال قراره ماشین بخرم خیلی استرس دارم.خانواده میگن یه پراید بخر یاد بگیری ا ...

من پراید خریدم .خب پول نبود برای بیشتر

ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...