یکی از بچه های فامیل نزدیک به ۲ سالشه مامانش مشغوله کاری بوده بچه یهو دست میکنه تو کیسه برنج یه تیکه کوچولو از قرص برنج گیاهی و میزاره دهنش ولی سریع تف میکنع بیرون دهنشو سریع میشورن و اینا
برنج رو جای خشک وکمی خنک بزارید وگاهی درش رو باز کنید هوادبخوره اگرطولانی مدت استفاده نمیکنید.با روغن وآرد و نمک زیاد خمیر درست کنید گوله کنید بزارید افتاب خشک بشه بعد بندازید تو سطل.چند حپه سیر خشک بندازد داخل برنج و سطح برنج نمک بپاشید.چه نیازی به قرص برنج هست اخه،اونم وقتی بچه تو خونه هست نباید ریسک کنید
،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نه بابا اینجای ما گرما بیشتره یاد نمیاد برنج شته بزنه
منم اولین ساله ک برنجم اینطوری کرم و پروانه زد
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔