امشب عروسی دختر خالم بود خالم اینقدر حالش بد بودکه نگو رنگ به رخسارنداشت زن دایم می گفت یک هفته است غذا درست نمی خوره وهمش گریه می کنه یعنی دختر ازدواج کنه اینقدر سخته
من خونم با خونه مامانم 5 دقیقه فاصله داشت با ماشین ولی مامانم تا دوماه سختش بود کافی بود یه روز نمیر ...
من هرروز اگر سرزنم مامانم منو میکشه .امروز به من زنگ زد من سر کار بودمنشنیدم صدای زنگ موبایل رو داشت سکته میکرد .به شوهرم زنگ زده بود .من اتفاقی صدای زنگ شوهر رو شنیدم .بعد مامانم گفت چرا من زنگ زدم جواب ندادی ولی شوهرت زنگ زد زود جواب دادی
پس حتما خودت زود ازدواج کردی و بچه دار شدی که دختر بزرگ داری-خیلی خوبه اینطوری باهمدیگه تیپ بزنیددوتایی برید بیرون گردش تفریح باشگاه وای من چقد اینطور دوسدارم😍
من یادمه شب عروسیم موقعی که بابام اومد باهام خداحافظی کنه اشک توی چشمان جمع شده بود ولی من عینه خیالم نبود مثل خنگولها نگاه میکردم دختر خواهر شوهرم بهم میگفت بابات داشت اشکش سرازیر میشد تو عین سیب زمینی وایساده بودی نگاه میکردی.خوب چکار کنم سرم نمیشد بچه بودم.
مامان منم بعد از من داغون شد . افسردگی گرفت بعد از یکسالم فوت شد😭😭😭😭با اینکه شوهرمو خیلی دوست داشت(دور از حالا). منم خیلی بهشون وابسته بودم تو تالار که عروسی تمام شد با همون لباس زانو زدم سجده کردم پاهاشونو بوسیدم بعد هم انقدر گریه کردم که اشکام زمینو خیس کرد . ولی الان هیچکدوم نیستن 😭😭😭😭
من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴