2777
2789
عنوان

امشب عروسی دختر خالم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3121 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونم با خونه مامانم 5 دقیقه فاصله داشت با ماشین ولی مامانم تا دوماه سختش بود کافی بود یه روز نمیر ...

من هرروز اگر سرزنم  مامانم منو میکشه .امروز به من زنگ زد من سر کار بودمنشنیدم صدای زنگ موبایل رو داشت سکته میکرد .به شوهرم زنگ زده بود .من اتفاقی صدای زنگ شوهر رو شنیدم .بعد مامانم گفت چرا من زنگ زدم جواب ندادی ولی شوهرت زنگ زد زود جواب دادی  

دخترمم ۱۸ سالشه.زوده ولی میان دیگه

پس حتما خودت زود ازدواج کردی و بچه دار شدی که دختر بزرگ داری-خیلی خوبه اینطوری باهمدیگه تیپ بزنیددوتایی برید بیرون گردش تفریح باشگاه وای من چقد اینطور دوسدارم😍

پسرم دنیای منه😍
ساعت چند شام عروسی را میدن به این زودی رسیدی خونه ؟    

گفتم بااین خاله زیاد رفت وامد نداریم من احساس غریبی کردم پا شودم امدم پس دوستان نی نی سایت😆😆😆😆

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

من یادمه شب عروسیم موقعی که بابام اومد باهام خداحافظی کنه اشک توی چشمان جمع شده بود ولی من عینه خیالم نبود مثل خنگولها نگاه میکردم دختر خواهر شوهرم بهم میگفت بابات داشت اشکش سرازیر میشد تو عین سیب زمینی وایساده بودی نگاه میکردی.خوب چکار کنم سرم نمیشد  بچه بودم.

مامان منم بعد از من داغون شد . افسردگی گرفت بعد از یکسالم فوت شد😭😭😭😭با اینکه شوهرمو خیلی دوست داشت(دور از حالا). منم خیلی بهشون وابسته بودم تو تالار که عروسی تمام شد با همون لباس زانو زدم سجده کردم پاهاشونو بوسیدم بعد هم انقدر گریه کردم که اشکام زمینو خیس کرد . ولی الان هیچکدوم نیستن 😭😭😭😭

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
پس حتما خودت زود ازدواج کردی و بچه دار شدی که دختر بزرگ داری-خیلی خوبه اینطوری باهمدیگه تیپ بزنیددوت ...

آره همینطوریم.هر جا میگیم مادر دختریم باورشون نمیشه.من ۱۹سالگی ازدواج کردم همون ماه اولم باردار شدم کتونی امو گشاد کرده امروز کلی دعواش کردم .یه موقع های دیگران به رابطه مون با تعجب نیگا میکنن.

گریه چرااااا؟؟؟؟پس چرا من ندیدم اطرافم کسی گریه کنه

خوب نمی دونم من که خودم را گشته بودم ازبس گریه کردم تمام ارایشم ریخت عمه می گفت لیچاره عموت انگار خونش جنازه اوردبود نه عروس اینقدر که توگریه کردی

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭