2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲ تا داری یکی از هر کدوم حالا باز نمیدونم که 😁

نه برادر ندارم عزیزم یه خواهر دارم

فکر میکنی سنش چقدر باشه حدودا؟ 

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

عه😂 خداحفظش کنه . ۲۰ ۲۵ اینطورا یا کوچیکتره ۷ ۸ سالشه

آفرین😂 ۸ سالشه

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

🤣😂بازی فوتبالم میتونی پیش‌بینی کنی؟بریم تو سایتا شرط بندی کنیم پولدار شیم؟😂

نمیدونم والا شاید ولی چن سال پیش برنامه هه بوده برنده باش بود هر چی پیش بینی میکردم درس از آب در میومد 😁😂 

آره واقعا حس میکردم ۸ سالش باشه 😁

خودم چند سالمه حالا؟ 😁

نمیدونم والا شاید ولی چن سال پیش برنامه هه بوده برنده باش بود هر چی پیش بینی میکردم درس از آب در میو ...

سود خوبی توشه ها

بیا بریم شرط بندی کنیم فیفتی فیفتی

میو
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز