rahawii مدیر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 48 عنوان شک شدید به خواستگارم بیاید بگیددد چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 53 پست سلام بچه ها خواستگارم گفته ک خیلی پولداره منو برد ویلاشو دیدم راحت ۳۰۰ میلیارد پولش هس ..ماشینشو سوار شدم خیلی خفنه.. بعد من گفتم ۲۰۷ دوسدارم الان یکی خریده قراره بده بهم ولییی من میگم شاید خونه بر خودش نیس یا ماشین خودش نیس اخه اصن به تیپ و قیافش نمیخوره انقد پولدار باشه ازدواج نکنم بدبخت شم از کجا بفهمم راسته یا دروغ 1403/05/07 | 02:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_زمستانی عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11933 از خود تعریف نباشه ولی چون فیسم خوشگله چشام درشت و ابی صورت کوچیک و دماغ کوچیک و مهندسم هستم خواستگ ... ان شالله که خوشبخت باشی اما مراقب باش لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
rahawii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 48 ان شالله که خوشبخت باشی اما مراقب باش فداتشم عزیزم ممنون
دختر_زمستانی عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11933 فداتشم عزیزم ممنون قربونت حتما با مشاور صحبت کن خوب به رفتارش ریز شوزبان بدن ی مقدار یاد بگیری متوجه میشی طرف داره دذوغ مبگه یا نه لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
دختر_زمستانی عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11933 قربونت حتما با مشاور صحبت کن خوب به رفتارش ریز شوزبان بدن ی مقدار یاد بگیری متوجه میشی طرف داره دذوغ ... دروغ* لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
پاییزان6760 عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 1114 عه فک کردم فقط منم که ابنجوریم منم شوهرم رفتارایی میکنه گاهی میگم این همونه بخدا متوجه شدم بعد این ه ... اره به خدا.گاهی فک میکردم همه چیزای خوب برام میخواد الان فهمیدم اصلا تو باغ نبودم دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
دختر_زمستانی عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11933 اره به خدا.گاهی فک میکردم همه چیزای خوب برام میخواد الان فهمیدم اصلا تو باغ نبودم دست رو دلم نزار که خونفکر میکردم ته زرنگام نگو من خیلی ساده ام اون زرنگ بود ولی ساده نشون میداد خودش الان برام کمرنگه لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
پاییزان6760 عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 1114 دست رو دلم نزار که خونفکر میکردم ته زرنگام نگو من خیلی ساده ام اون زرنگ بود ولی ساده نشون میداد خودش ... مغز استخوان درکت میکنم دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
دختر_زمستانی عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11933 مغز استخوان درکت میکنم مردا موجودات ناشناخته ای هستن شاید باورت نشه بخاطر یه سری چیزاش نمیتونم بگم کسی بیاد خونه ام بمونه حتی خواهرم در این حد چون میدونم بخودش میگیره من قبلا نمیدونستم بمرور فهمیدم چقدر جوگیره لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
پاییزان6760 عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 1114 مردا موجودات ناشناخته ای هستن شاید باورت نشه بخاطر یه سری چیزاش نمیتونم بگم کسی بیاد خونه ام بمونه ح ... وقتی حس کنن زنشون از یه سری موارد ازش سرتره که دیگه رسماً میرن اونور سنگر وامیسن دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت