2777
2789
عنوان

کادو زایمان 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 33 پست
برای مامانت یه تیکه طلا بخر انگشتری،گوشواره ای،گردنبندیبرای نی نی نخر،اون لحظه مامانت بیشتر نیاز به ...

تهش من بتونم ۹ تومن جور کنم فک نکنم چیزی بش💔

ن تک فرزندم

عزیزم مبارکتون باشه

چه دیر اما بازم خوبه خواهر برادر نعمته

به سلامتی

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دخمر خوبی . قدمش مبارکتون . یه نصیحت خواهرانه میکنم بهت الان تو با اون نی نی ۱۶ سال تفاوت سنی دارید.  رابطه خواهرانه نمیشه مادرانه میشه حواست بهش باشه  خصوصا اگه دختره خواهر من ۱۶ سال ازم بزرگتر بود مادری ک هیچ خواهرایم نکرد همیشه مسبب حال بدم بود همیشه خودشو با منی ک جای بچش بودم مقایسه کرد سنش بالا بود من نمیتونستم از خودم دفاع کنم چون همه ب اون حق میدادن آخه ۱۶ سال بزرگتر بود تجربش بیشتر بود بلد بود ببره . تو مثل اون نباش تو باید بزرگی کنی و بهش یاد بدی حالش خوب کنی نه اینکه اذیتش کنی مثل خواهر من نباش بزرگتری بزرگتری کن 

ایول به مامانت، چه حوصله ای داره تو این سن، بخاد بچه کوچک داشته باشه، قدمش براتون انشااله مبارک باشه

مامانم حوصلش ۱۰۰۰۰ برابر منه 

ولی ناخواسته باردار شد

مرسی عزیزم

تهش من بتونم ۹ تومن جور کنم فک نکنم چیزی بش💔

یه ساعت بخر برای مامانت

نمیدونم درکل برای مادرت کادو بخر فعلا برای نی نی زوده

بعدم من خودم میدونم بعد زایمان خیلی همون اول حس میکنی همه توجه ها به نی نیه و تورو به خاطر نی نی دوست دارن،افسردگی بعد زایمان خیلی بده،من تا یک چند ماه درگیرش بودم مدام گریه میکردم بی دلیل

واسه همین میگم همون9میلیون رو برای مادرت بخر یا نصف نصف،یا یک سکه پارسیانی چیزی بخر برای مامانت

برای مامانا تو اون سن خیلی چیزا میشه خرید

چه دخمر خوبی . قدمش مبارکتون . یه نصیحت خواهرانه میکنم بهت الان تو با اون نی نی ۱۶ سال تفاوت سنی دار ...

🥲💔💔🫂 بگردم ک چقدر دلت پر 

ولی این ک داداشم 

و اینک من قرار از یاد برم و مورد سرزنش قرار بگیرم الان هیچ وقت این کارو نمیکنم

🥲💔💔🫂 بگردم ک چقدر دلت پر ولی این ک داداشم و اینک من قرار از یاد برم و مورد سرزنش قرار بگیرم الان ...

نه چرا تو از یاد بری   اصلا این نیست .  ب این فکر کن دیگه تو دنیا تنها نیستی ‌

. یکی میاد ک از خون خودته  ک توی کل این دنیا فقط اونه ک واسه تو هست و بت بقیه فرق داره . خدا چقدر دوست داره ک محرومت نکرده از خواهر و برادر . ت‌ عزیزی و عزیزتر باقی میمونی اونم اومده ک حامی همدیگه باشید   این نعمت بزرگی هست عزیز قشنگم  تک فرزندی و تنهایی اصلااااا خوب نیست 

مرسی 🥲 اگ پولم رسید حتما

قرار نیست سنگین بخری 

ی پلاک سبک و خوشگل بخر با زنجیر بدل عین طلان

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
نه چرا تو از یاد بری اصلا این نیست . ب این فکر کن دیگه تو دنیا تنها نیستی ‌. یکی میاد ک از خون خو ...

نمی‌دونم چی بگم فعلا روحی خوب نیستم 🥲🚶🏻‍♀️

دیگ کار خداس و جلوگیری های مامانم 🥲

بهترین کارو کردن

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
نمی‌دونم چی بگم فعلا روحی خوب نیستم 🥲🚶🏻‍♀️

عزیزم تنهایی خوب نیست هرچی باشه با هر فاصله سنی قرار نیست که جای تو رو بگیره بچه برا پدر مادر عزیزه فرقی نمیکنه چند سالش باشه

من خودم پسرم با دخترم ده سال تفاوت سنی دارن هر دوتاشون عین هم برام عزیزن

اصلا نگران این چیا نباش واقعا تنها بودن خوب نیست تو بزرگی پشتیبانش باش بزرگش کن از خون خودته عزیزم

تازه من میخوام چند سال دیگه یکی دیگه هم بیارم که تقریبا پسرم فکر کنم هم سن تو بشه دیگه😀😀😀😀 بچه خوبه 😘😘😘