2821
2789

گرگان

النگدره.هزارپیچ.فلکه ناهارخوران.ابشار روستای زیارت 7کیلومتر بالاتر از نهارخوران

مممممم ..دیگه یادم نی

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره میخوام زمستون بیام.تابحال نرفتم .چه جاهایی داره؟غیر بندر البته.مراکز خرید ارزون لش کجاست؟

برای خرید که جاهای فوق العاده ای میتونم معرفی کنم که قیمتشون عالیه و برای جهزیه عروس هم خیلی خوبه خیلیا میان و خرید میکنن بخاطر قیمت خوبش . استان بوشهر که تشریف اوردین حتما و حتما یه خبر بدید ادرس بهتون بدم . دلوار تشریف ببرین و شهر گناوه . از کل کشور میرن گناوه برای خرید . هر دو شهر ساحلی هستن و دریا هم داره . بوشهر هم که جای خود داره . 

یه بار اومدم عید بود جا نبود تو چادر خوابیدیم سخت گذشت    

شيراز و اصفهان واقعا دوشخر پراز ديدنيها عستن 

ده روز هم تو هركدومشون باشي اخر نصف ديدنيهاش رو نديده بايد ادم برگرده 

یه بار اومدم عید بود جا نبود تو چادر خوابیدیم سخت گذشت    

اره خیلیا میان ولی خب شما هم احتما بی برنامه تشریف اوردین . باید ادرس و مکان هارو یه جا یادداشت میکردین که هم به خرید برسید هم به تفریح هم دیدنی . یجا که ادم توی چادر نمیشینه . اونم شهری مثل یزد و شیراز و اصفهان و تهران و تبریز و مشهد و ... 

چه تاپیک خوبی😍

کاشان: مسجد اقابزرگ. حمام فین. خانه طباطبایی ها . خانه عامری ها . خانه بروجردی ها. تپه های سیلک. مراسم گلابگیری و...

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
2825
2823
2791
2779
2792