2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ج میدی؟♥️صلوات فرستادم براتماه تولدم و ویژگی ظاهری من و کراشمدر مورد ایندم و کنکورم سال اول کن ...

@آوازدریا

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

عزیزم ج میدی؟♥️صلوات فرستادم براتماه تولدم و ویژگی ظاهری من و کراشمدر مورد ایندم و کنکورم سال اول کن ...

@آوازدریا  

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

‌شما اروم و ساکت هستین و مهربون 

کراشت هم تقریبا شبیهه خودت سر ب زیره و درسخون 

ماه تولد خرداد یا مهرر

ایندت حس میکنم معلم میشی 

کنکورم بگم ک همش بستگی ب تلاشته 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
پ اسمش پوریاس؟ ورزشکاره رسمی و اینا نیس کلا تیپش اسپرته ی کم مغرور ولی باحاله رابطتون از لحاظ اون هم ...

یعنی چی ازدواج نیس 

اما میشه 

من الانو نمیگم کلا میگم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

‌شما اروم و ساکت هستین و مهربون کراشت هم تقریبا شبیهه خودت سر ب زیره و درسخون ماه تولد خرداد یا مهرر ...

مرسی عزیز♥️م بهم فکر میکنه یا دوست دختر داره؟🥲

گفتم عزیزم

پیمانه اسمش بنظرت حسش بهم چطوره خدایی ازدواج ندارم باهاش چرا آخه اونم سنش جوری نبس بخواد اهل دوستی باشه

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

گفتم عزیزم

پیمانه اسمش بنظرت حسش بهم چطوره خدایی ازدواج ندارم باهاش چرا آخه اونم سنش جوری نبس بخواد اهل دوستی باشه

@آوازدریا عزیزم حست میگه من چه زمانی ازدواج می کنم؟با آقای ج در نهایت ازدواج دارم یا خیر؟مشخصات ظاه ...

اقای ج ک کارمنده 

60 درصد با ایشون 

اگ ن هم احتمالا ب خاطر مشکلات اخلاقی باهاش ازدواج نکنید 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
پیمانه اسمش بنظرت حسش بهم چطوره خدایی ازدواج ندارم باهاش چرا آخه اونم سنش جوری نبس بخواد اهل دوستی ب ...

نه اصلا اهل دوستی نیست

بهت گفتم شخصیتش خیلی اقا ومردونست 

اصلا هم اویزون نیست

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚