راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
درمانش چیه چه وقتایی مبگبریخسلی سخته من دگ نمیتونم
من همیشه هست الآنم که ریلکسم لرزش داره وقتی بخوام کار استرسی انجام بدم بدتر میشه تو موقعیت های استرس زا پروپرانولول میخورم که استرس شدید باعث بدتر شدنش نشه ولی خب لرزش رو قطع نمیکنه
من مهمون میاد خونم همینم یه مدت خیلی خوب بودم اثری ازش نبود ازوقتی مشکل زندکی و بیپولی دارم زیاد ...
چه میشه کرد من از بچگی از این وضعیت خجالت میکشیدم هر کی ببینه فوری میپرسه چرا دستات میلرزه چند سالی هست دیگه ناراحت نمیشم بخوام کار هم بکنم دنبال کارهایی میرم نیاز به دقت و ظرافت دست نداشته باشه مثلا آرایشگری و ناخن کاری نمیشه رفت ولی خب کار با سیستم و کارای دیگه رو میشه انجام داد،بازم خدا رو شکر دستام توانایی دارن و فلج نشدم فهمیدم یکی از کاربرای قدیمی اینجا متاسفانه سرطان گرفتن و تو امضاش نوشته غم و غصه ما دربرابر خیلی آدمای دیگه اونقدری مهم نیست،بالاخره زندگی میگذره