مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
پس همونه ک شفته شد راه حلی دارین برا ک بقیه شفته نشن حدود ۱۰ کیلوشو ریختم تو افتاب درس کردم شفته شد
دمی بزار
۲بندانگشت آب بالای برنج باشه
نمکش رواندازه کن
زیرش روکم نکن
بزاربجوشه اونقدرکم کن که فقط سرنره
وقتی سوراخهای برنج پیداشد
کمی کمش کن دمکن بزار
۵-۱۰دقیقه بعدزیرشعله رواندازه دمی برنج کمکن
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اینکه برنج خمیر شده، دلیلش کرم و شپشک نیست! کرم و شپشک باعث خمیر شدن نمیشه، بلکه توی یکسری از مواقع که اونم کم پیش میاد، باعث مشکلاتی مثل اسهال میشه.
ولی برای از بین بردنش، میتونین برنج رو در حد 15 الی 20 دقیقه توی افتاب پهن کنین یا 1 الی 2 ساعت بزارینش توی فریزر. البته چون مقدارش زیاده، همون آفتاب گزینه بهتریه.
من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.