2789
عنوان

دختر عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 67 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو رو نمیدونم ولی من کم دختر عجیب ندیدم اون موقع که ما همه تو کار عروسک و کتاب کارتون بودیم بعضی ها لباس های تنگ و تونگ کوتاه می پوشیدن تو 5سالگی دنبال شوهر بودن این اواخر زیاد دیدم زن و شوهر هایی که از بچگی عاشق هم بودن و حقیقتا  مردایی که زیر آبت میزنن نمیذارن شما پیشرفت کنی هرزه پست فطرت هرزه آت آشغال 🖕🖕🔥🔥خیلی وق میزنه چرند پرند می بافه یا گه هایی که زن و شوهر جفتا ریدن رفته شاشیدن توهم زدن همه دنبال کات کردن جدا کردن این دوتا هستند یا زن توهم زده همه عشق شوهرن الا خود600من آرایشش اه اه حال بهم زن کودن نادون 

دروغ چرا خودمم عجیب بودم رفتم شماره ام دادم به یک آشغال تا تونست ازم سو استفاده کرد جلوی جمع سکه یک پولم کرد تو کالج مجبور شدم با هرزه های پست آقا تعامل کنم الانم پررو تو باید کلفتی منو هرزه هام تا آخر عمر کنی مردک قلدر اون وسط یه مشت عن ریدن رفته این شوهرت آخه الاغ کدوم شوهری  میاد زنش تو جمع تحقیر کنه به نظرم خیلی چیزها پول نیست خیلی چیزها اخلاق محبت اخلاق خیلی مهم بعضی ها نه اخلاق دارن نه ظاهر درست درمون خنگ کودن هرزه بی شرف درکل مردم پست فطرت هرزه هستند آخه شوهرش گوز میاد تو جمع تحقیر میکنه واسه این و اون رمانتیک بازی در میاره نکبت پخمه بی خاصیت ج.نده خانم خودش مگه زن نداره الاغ خودش میزنه به کری گه خوری تنت لش هیچ پوچ بدبخت کثافت گوز با اون زن عن گهش تنه لش پفیوز خود عنت حرف دهن گهت بفهم خیلی تحفه ای عرعر به هواست قلدر پخمه ج.نده زاده پخمه لوی ننر گه حرف دهنت خودت بفهم گوززززز چه پرروووو شده چپ راست برای من تعیین تکلیف میکنه بیا کلفتی منو ج.نده هام  کن یه لات بی سرو پا ما هم ک.لاه برداری می کنیم نو هم حق اعتراض  نداری عر نزن بابا 🖕🖕🖕🔥🔥🔥

منم دختر پسرهای عجیب کم ندیدم افرادیکه والدینشان باید یه دست کتک مفصل میزد شون ازشون کار می کشید ولی هرزه های لش لوش از اول بچگی لوس ننر موذی خنگ کودن بار اومدن حیوون های گریگوری نه باربی نه دیزنی پسره خوب فرار کرده وارنر بروس افسوس که ج.نده موذیت نمی تونه فرار کنه جوراب خودتی گه زاده کونی خجالت نمی کشی بی شرم به دختر آمریکایی  توهین می کنی حیوون کودن بی حیا هرزه خیابونی اوه البته دله دزد هرزه آب زیرکانه ج.نده ای که ننه اش تخت خوابش مرتب می کنه  کودن که عارش میاد دوتا بار بلند فقط بلده عر بزنه لاشی بازی دربیاره قلدری کنه خرافاتی های موذی هرزه  لوس ننر حیوون  خدایا کجایی این حیوون چی میگه هول چی تو خرجم میدی گه زاده یا مجبورت کردم پدر بچه من باشی  منکه ولت کردم معتاد دزد خیابونی چرا مزاحم میشی گوز فضول تو عنی اون زنک پست فاسدت  هرزه لاشی  زرزر میزنن لاشی های خیابونی دست کثیفت بهم بخوره روزگارت سیاه میکنم هول تویی کونی معتاد دهاتی هرزه لش با اون ج.نده های خاله زنکت

منم این چند وقته  عجیب یا سلیطه ج.نده دهاتی بنجل خاله زنک عشق شوهر کم ندیدم میدونی. زده ریده حاضر نیست امتحان بده برم پاپوش بدوزم دلم خنک شه پیش شوهر جونم چغلی شوهر هم دهاتی زده به سرش ریده زن و شوهر جفتا یکی از یکی کودن تر ابله تر لوس ننر پخمه گوز دهاتی 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز