2777
2789
عنوان

نچرخیدن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 48 پست

برا من ۳۵هفته چرخید من سزارین کردم خیلی هپ راحته هیچی نمیفمی ولی میخوای بچرخه مثل وقتی که میشینی جارو دستی میکشی اونجوری بشین هی جارودستی بکش میچرخه مال عروس دایی من ۳۷ هفته اونجوری چرخید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برا من ۳۵هفته چرخید من سزارین کردم خیلی هپ راحته هیچی نمیفمی ولی میخوای بچرخه مثل وقتی که میشینی جار ...

اامروز رفتم سونو چرخیده بود 

نظرم رو طبیعیه 

چون کسی نیست پیشم بمونه همون درد رو اول بکشم تموم شه بره 

همین مدلی ک گفتی انجام دادم دیروز چهار دست و پا خخخ

اگه اولین بچته نشین فیلم سزارین نگاه کن راجب بچه داری بخون که به مشکلی خوردی از پسش بربیای بچه داری خیلی سختر از زایمان ؛زایمان مقابل بچه داری راحت ترین کار انشالله قدمش پرخیر و برکت باشه و زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه

اامروز رفتم سونو چرخیده بود نظرم رو طبیعیه چون کسی نیست پیشم بمونه همون درد رو اول بکشم تموم شه بره ...

خب به سلامتی من سزارین کردم مادرم بود ولی چون بچم بعد به دنیا اومدن تب کرد و بستری شد من باهمون بخیه ها خودم ۱۱روز ازش مراقبت کردم مادرمم پیشم نبود بعد اونم که مرخص شد باز خودم انجام دادم ولی چون لاغر بودم اصلا اذیت نشدم فقط بیمارستان خستم کرد انشالله که خرچی خیر برات همون بشه

اگه اولین بچته نشین فیلم سزارین نگاه کن راجب بچه داری بخون که به مشکلی خوردی از پسش بربیای بچه داری ...

نه دومیه 🤭🤭

اره واقعا قبول دارم زایمان چیزی نیست در مقابل بچه داری 

کتاب خریدم تو نت هم میخونم باورت میشه هر چه قدر میخونم انگار اولین باره چجودی بگم جدیده انگار 

قبلا نمیدونم خام بودم یا بی تجربه الان بهتر شده بچه داریم رو اعصابم باید کار کنم بیشتر از قبل....

خب به سلامتی من سزارین کردم مادرم بود ولی چون بچم بعد به دنیا اومدن تب کرد و بستری شد من باهمون بخیه ...

مرسی عزیزم 😘

خدا برات نگه داره کوچولوتونو 💓

حالا ببینم تا آخر ماه چی پیش میاد یا سز یا طبیعی 

نه دومیه 🤭🤭اره واقعا قبول دارم زایمان چیزی نیست در مقابل بچه داری کتاب خریدم تو نت هم میخونم باورت ...

حب پس دومی باز خوبه چون برا من اولی بود خیلی سخت بود ولی دومی هم سخته چون اولی هم هست که باید به اونم برسی هرچی آدم راجب بچه بدون باز کمه بچه بزرگ کردن صبر ایوب میخواد امیدوارم خدا بهت صبر ایوب بده و بچت آروم باشه

الان ماهایی ک قراره سزارین بشیم درست نبود اینجوری تعریفش کنی اه

ای جانم 😁😁😅😅نترس خب هر کدوم سختی خودشو داره 

مادر شدن آسون نیست خدا بعد زایمان رو بیشتر کمکمون کنه ک بتونیم تربیتشو ب نحو احسن انجام بدیم 

اولی طبیعی بود برام سخت بود نمیگم راحته ولی دومی باید هم هزینه کنم هم همراه ندارم 

مرسی عزیزم 😘خدا برات نگه داره کوچولوتونو 💓حالا ببینم تا آخر ماه چی پیش میاد یا سز یا طبیعی

فدات عزیزم خدا دست گلای شمارو هم سالم و سلامت نگه داره و زیر سایه خدا و پدر مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیر بشن

ای جانم 😁😁😅😅نترس خب هر کدوم سختی خودشو داره مادر شدن آسون نیست خدا بعد زایمان رو بیشتر کمکمون کن ...

مرسی عزیزم خودمم خندم گرفت با بی ادبی ننوشتم جسارت نشه 

سر دخترم عقلم نرسید کلا نفهمیدم چی ب چی شد پروسه حاملگی و سزارینم 

سزارین کردم تازه فهمیدم چی شده😂 

الان عاقل‌تر شدم و وسواسی و ترسو البته انگار بچه اولمه

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

حب پس دومی باز خوبه چون برا من اولی بود خیلی سخت بود ولی دومی هم سخته چون اولی هم هست که باید به اون ...

اره دیگ اولی هم هست توجه بیشتر میخواد .ووووو‌

صبر ایوب رو خوب اومدی 😄😄😄

ممنون ازت💓

مرسی عزیزم خودمم خندم گرفت با بی ادبی ننوشتم جسارت نشه سر دخترم عقلم نرسید کلا نفهمیدم چی ب چی شد پر ...

خواهش میکنم 😁😁😘اشکال نداره هر کدوم طرف دار خودشو داره طبیعی و سزارین 

منم بچه اولم اصلا تو هپلوت بودم نه بارداری نه بچه داری الان یکم به کمک اینترنت بهتر شده اطلاعاتم 😂😂😂