2821
2789
باشه عزیزم بگو من پس چیکار کنم همون کارو میکنم 

سارا جانم هیچی گلم هیچ کاری نکن گلم فقط مراقب تو راهی ات باش تا انشاءالله سالم بغلش کنی گلم میبوسمت بدرود خواهر مجازی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سارا جانم هیچی گلم هیچ کاری نکن گلم فقط مراقب تو راهی ات باش تا انشاءالله سالم بغلش کنی گلم میبوسمت ...

چشم مراقبشم ممنون خداحافظ

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چشم مراقبشم ممنون خداحافظ

خدا نگهدارت باشد عزیزم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من که برایت آرزو خوب کردم و حتی گفتم بچه ات چه پسر چه دختر سالم بغل کنی و سالم بمونه حس میکنم رفتار ...

عزیزم اخه کلی چیزه دیگه گفتی بعد این ارزو هارو کردی خب من ارزوی خوبتو میبینم ولی اونارو هم میبینم

عزیزم اخه کلی چیزه دیگه گفتی بعد این ارزو هارو کردی خب من ارزوی خوبتو میبینم ولی اونارو هم میبینم

اگه دقت کنی گفتم بدی نی نی سایت اینه که باعث سوتفاهم میشه چون صوت توی نوشته مشخص نیست و خب ویرگول و اینا هم نذاشتم من در مورد جامعه گفتم گلم میدونی مثلا دیدم طرف آدرس میپرسه از شهرستان آمده بعد طرف بلد نیست بهش الکی میگه فلان جا ولی شما که خودت نوشتی خوبی و کمک رسان مامان آینده این یادت باشه هیچوقت من که مادر هستم برای کسی که داره مادر میشه آرزو بد نمیکنم هیچوقت مخصوصا بعد از تجربه هایی که داشتم و اذیت هایی که شدم حالا راستی نگفتی پسر داری یا دختر اسم انتخاب کردی 

به هر حال امیدوارم بهترین ها در انتظارت باشد و دختر یا پسرت سالم بگیری بغل اش همین بدرود 

اگه دقت کنی گفتم بدی نی نی سایت اینه که باعث سوتفاهم میشه چون صوت توی نوشته مشخص نیست و خب ویرگول و ...

گفتی عزیزم گفتی فدات شم درست هم میگی منم لحن بدی ندارم الان نشستم حاتون خالی دارم قهوه مو میخورم ناهار میپزم و با شما حرف میزنم و یه سمت فکرمم رفته سمت بچتون که کاش درمان داشتن این فرشته ها 

خیلی هم ارزوی خوب برات دارم اصلا برات بدی نمیخوام اصلا ازت نرنجیدم 

اخه منم دارم جوابتو میدم رنجش بی معنیه 

فقط میگم حرف من اینطورم بد نبود بله خوب نیست کسیو مسخره کرد ولی این بیشتر شوخی بود 

هنوز نمیدونم دختره یا پسره اسم دختر براش صوفیا رو در نظر دارم ولی اگه پسر شد نمیدونم چیکار کنم 😅

و اینکه شما خیلی خانم مودبی هستید اگه کسی تا بحال بهتون نگفته 😊

گفتی عزیزم گفتی فدات شم درست هم میگی منم لحن بدی ندارم الان نشستم حاتون خالی دارم قهوه مو میخورم ناه ...

ممنون عزیزم لطف داری گلم اخی چه اسم قشنگی نوش جانت باشه گلم فرشته های ما هم خدایی دارن فقط براش دعا کن گلم تو الان به خدا نزدیک تری به واسطه بارداری ات در هر صورت خیلی خوشحال شدم که باهات صحبت کردم سارا جان و خوشبختانه سو تفاهم که پیش آمد بین ما رفع شد برایت بهترین ها را میخوام امیدوارم در آینده تاپیک بزنی و عکس کوچولوت بذاری به امید آن روز خدا به همراهت باشد دیگه مزاحمت نمیشم گلم 

ممنون عزیزم لطف داری گلم اخی چه اسم قشنگی نوش جانت باشه گلم فرشته های ما هم خدایی دارن فقط براش دعا ...

زنده باشی ممنون حتما اگر قابل باشم خدا بهت توان چند برابر بده  وقت بخیر خدا نگهدارتون

2824
2823
2791
2779
2792