2777
2789
شما کدوم شهری؟اگه تو تهران با این حجم از گرما والودگی و ترافیک بیرون سرکار باشی متوجه میشی که جو نمی ...

اتفاقا همین الان به همسرم زنگ زدم سرکار بود بود. می‌گفت هوا گرمه 

مثل روزای پیش 

فرقی نمیکنه 

اره اردبیل خنکه جاریم اونجاست میگه تن بچه هام استین بلنده موقعه خوابم لباس گرم میپوشن

مازندرانیم. خونه ویلایی مون تو روستا یه جای کوهستانیه، بچه کوچیک داشته باشی باید شبها بخاری بزنی ، استین بلندم باید بپوشند، یعنی باور میکنی مرداد ماه هم میریم اونجا کاپشن میبریم واسه بچه ها؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا بخدا شوهرم بیچاره عرق سوز شده ما درسال فقط۲ماه هوا خنک داریم جز زمستون حساب نمیشه فقط هرروز خد ...

حق داری عزیزم ،گرما جون آدم میگیره منکه لاغرم لاغر تر هم شدم کلا صورتم آب شده

مازندرانیم. خونه ویلایی مون تو روستا یه جای کوهستانیه، بچه کوچیک داشته باشی باید شبها بخاری بزنی ، ا ...

اره فامیل ما هم تو مازندران خونه دارن تو کوجور فک کنم بود خنک خیلی خنک وای از شباش . وقتی به ما گفت لباس گرمم بیارین باورمون نمیشد که با چه هوایی قرار بود روبه رو شیم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

واقعا بخدا شوهرم بیچاره عرق سوز شده ما درسال فقط۲ماه هوا خنک داریم جز زمستون حساب نمیشه فقط هرروز خد ...

خیلی سخته، تحمل گرما خیلی سخته، هر چند تحمل سرمای زیاد هم عذاب اوره، اما چیزی که گرما رو غیر قابل تحمل میکنه شرجی هواست، شمال از اول مرداد ماه رو به خنکی رفته، قبلش سونای رایگان خدا بود هدیه به همه بندگان 😂😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خوش به حالت فقط همین🥴دلم چایی میخواد باردارم هستم حتی جلوکولرم عرق میکنم باورت نمیشه چه حرارتیه

عزیزم .....ولی منم آرزوی ی روزی ک کلاه و کاپشن برندارم واسه بچم موند رو دلم یا هوا خوب باشه شب بریم بیرون 

اتفاقا همین الان به همسرم زنگ زدم سرکار بود بود. می‌گفت هوا گرمه مثل روزای پیش فرقی نمیکنه

مهم اینکه خودت بیرون نیستی،خب تو خونه و زیر باد کولر معلومه گرمت نمیشه،ماهایی که سرکاریم و بیرونیم متوجه گرما هستیم ،و گرمای ماشین ها و حرارت رو با پوست نازنینمون احساس میکنیم