2777
2789
من حتی هزینه های که تو دادگاه تو کلانتری و تو قوه قضایی انجام داده بودم ازش گرفتم پول کاور و گلس پول ...

اگر پیدا بشه خوب، ماهم همین نیتمون بود گفتیم پدر طرف رو در میاریم

چیزی که برام خیلی اهمیت داشت فایل ها خانوادگی بخصوص عکس و فیلمهای بچه دوساله ام که تمام دلخوشی ثبت شده مون بود و همچنین مقاله و تحقیقات و فیلم های آموزشی که برای محل کارم آماده کرده بودم 

کلی هزینه و زمان خرجشون کرده بودیم

اول میگفتم خدا هدایتشون کنه ، الان میگم خدا محتاج زمین و زمانشون کنه حرومخورای لجن رو

و پولی که از این طریق بدست میارن خرج بدبخیتشون بشه 

اگر پیدا بشه خوب، ماهم همین نیتمون بود گفتیم پدر طرف رو در میاریمچیزی که برام خیلی اهمیت داشت فایل ه ...

هوم 

واقعا نمیشه گذشت منم رضایت نمیدادم یه نوه داشت که پدر و مادر نداشت این خانم قیم این بچه بود من برای همین رضایت دادم 

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هوم واقعا نمیشه گذشت منم رضایت نمیدادم یه نوه داشت که پدر و مادر نداشت این خانم قیم این بچه بود من ب ...

خوب کاری کردی عزیزم 

اطلاعات گوشیت موجود بود یا همه رو پاک کرده بودن

برا منو با ۱۲تا گوشی دیگه گرفتن یه زن بود میگفت اینارو میبره دروازه سعدی هرگوشیو ۳۰۰میفروشه

گوشی منم پارسال زدن همی خانم ک میگی گرفتنو  منم ازش شکایت کردم. اسمش چی بود ندا حیدری یا زهرا حسینی؟میشه لطفا جوابمو بدی نمیدونم ازاد شده یان یسال هی میرم میام پروندم میگن درحال برسی