2777
2789
عنوان

اینو دلی جواب بدین🗿💔

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 43 پست
حساس شدیاز دیشب تا حالا اینهمه سناریو چیدی؟!برو یک استراحت کن، خودش بیاد منت کشی

اره حتی مواد حلوا رو اماده کنار گذاشتم😔😂😂😂

منتظرشم  نگه بیماری سخت گرفتم دیگه خدافز

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

اره حتی مواد حلوا رو اماده کنار گذاشتم😔😂😂😂منتظرشم نگه بیماری سخت گرفتم دیگه خدافز

وای      

برو استراحت یا یه فیلم خوب ببین یا یه کتاب خوب بخون

نگران نباش، همه چی خوبه  

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🗿حس میکنم میخواست از بحث فرار کنه که اینجوری گفت چون دوروز پیش من دلم درد میکرد حالم واقعا خوب ن ...

نه، نشونه هایی که دادی

دعوارو کش میداد

گفت برم، میام(رفته خورده)

روال نیستم حالت تهوع دارم

همه ش نشونه های زیاده رویه

از دکتر آبیته بپرس😂

تازه سردردم داره😂😂

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
وای برو استراحت یا یه فیلم خوب ببین یا یه کتاب خوب بخوننگران نباش، همه چی خوبه

😔😂هعی

الان اگه میبود سیاسی علمی باهم حرف میزدیم ولی درگیره🗿💔      مرسی جانم 

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

نه، نشونه هایی که دادیدعوارو کش میدادگفت برم، میام(رفته خورده)روال نیستم حالت تهوع دارمهمه ش نشونه ه ...

😂😂😂😂😂😂دکتر آبیته یعنی به این مورد  امیدی هست?

😂😂😂😂😂😂دکتر آبیته یعنی به این مورد امیدی هست?

به اینکه عاشقته صد در صد

چون تا کسی رو انقد دوست نداشته باشی سر بحث کردن باهاش انتحاری نمیخوری😂

ولی بعد ازدواجم باید این عادتش ادامه داره که اون موقع تحملش سخته

گیرای بیخود بحثای بیمورد

انتخاب با خودته

😂😂😂😂😂😂دکتر آبیته یعنی به این مورد امیدی هست?

به اینکه عاشقته صد در صد

چون تا کسی رو انقد دوست نداشته باشی سر بحث کردن باهاش انتحاری نمیخوری😂

ولی بعد ازدواجم باید این عادتش ادامه داره که اون موقع تحملش سخته

گیرای بیخود بحثای بیمورد

انتخاب با خودته

به اینکه عاشقته صد در صدچون تا کسی رو انقد دوست نداشته باشی سر بحث کردن باهاش انتحاری نمیخوری😂ولی ب ...

از دستش عاصی شدممممممم😔😂💔   خدایاشکرت    مرسی دکتر آبیته جون میخواستم برم راند بعدی جنگ باهاش که اروم گرفتم😘

از دستش عاصی شدممممممم😔😂💔 خدایاشکرت مرسی دکتر آبیته جون میخواستم برم راند بعدی جنگ باهاش که ...

خؤهش میکنم قابل نداره ویزیت ۲۰۰ شد لینک پرداخت ارسال میشه بعدا

خؤهش میکنم قابل نداره ویزیت ۲۰۰ شد لینک پرداخت ارسال میشه بعدا

لطف داری😂😂😂❤

لطف داری😂😂😂❤

راستی یادم رفت بگم ۲ ساعت دیگه تقریبا نرمال میشه ولی همچنان کسله

فردا صبح کامل برگشته به حالت تنظیمات کارخونه😂

زنگش نزن تا خودش بزنه

اینجوری با یه تیر دو تا نشون میزنی

۱- کسلی شو امروز با خانواده سپری میکنه

۲-فک میکنه بابت دیشب هنوز نارحتی کمتر از اینکارا میکنه

همین؟؟ لطف داری فقط؟😡😡پولمو بدددده😭😭😂

بفرست شماره کارتو😭😭😭😭😭😭😭😭😭

راستی یادم رفت بگم ۲ ساعت دیگه تقریبا نرمال میشه ولی همچنان کسلهفردا صبح کامل برگشته به حالت تنظیمات ...

اره واقعااااااااااااااا پیام داد 😭🤣😭🤣🤣🤣 گفت ساعت چند اوکی هستی حرف بزنیم🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿

هعیییی صمیمی جوابشو بدم یا سرد باشم خانم دکتر