2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 21 پست
منم واقعا دوست ندارم اما دلم میسوزه واسه پسرم همش احساس تنهایی میکنه بچه ای نیست ک خودش با خودش باز ...

اگر برای این دلیل میازید این اختلاف سن به هم بازی بودن نمیرسه،بچه چهارساله که نمیتونه با نوزاد بازی کنه،حداقل این شرایط تنهاییش تمام بارداری شما و دوسال اول تولد نوزاد ادامه داره،بعد اون هم مدرسه ای شده و بازی مشترک با بچه دو سه ساله نداره،

و صرفا بچه دوم اسباب بازی نیست که بیاد تا وقت اولی رو پر کنه،به نطرم ببریدش کارگاه های بازی و .... یا دوست هم سن براش پیدا کنید،یا مهد بره

منم واقعا دوست ندارم اما دلم میسوزه واسه پسرم همش احساس تنهایی میکنه بچه ای نیست ک خودش با خودش باز ...

بذارش مهد یا  یه کلاسی، پارک ببرش، شهربازی

وقتی بره مدرسه با بچه ها هم بازی بشه دوست پیدا کنه کمتر احساس تنهایی میکنه. 

زیر بار بچه دوم نرو، سنت کمه، واسه خودت یه کم زندگی کن دختر، نق و نوق بچه میخوای چیکار، آخرش هم خودت رو براشون هلاک کنی باز از آدم طلبکارن. 

تو کشوری هم نیستیم که دولت کمک کنه به پدر و مادر واسه تربیت بچه، تک و تنها تو این دیوونه خونه باید بزرگش گنی، گناه دارن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال؟؟

خودتون توی خونه خیلی حرف از خواهر ‌ و برادر می زنید که  بچه هاتون ازتون خواهر و برادر می‌خوان؟؟ 

پسر من الان ۹ سالشه تابحلل همچین حرفی نزده …. درخواست رفع تنهایی هم داشته باشه میگه برین پارک استخر شهریاری

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
لاااااایکاصلا نمیفهمم وقتی پدر و مادرا میگن دومی رو آوردیم، چون اولی دلش داداش یا خواهر میخواست. اص ...

شما فکر کنم مجردی بزار  ی بچه بیاری بعد اون موقع فکرت عوض میشه منم قبل بچه دار شدن همین فکرو میکردم

یه سوال؟؟خودتون توی خونه خیلی حرف از خواهر ‌ و برادر می زنید که بچه هاتون ازتون خواهر و برادر می‌خو ...

اره

بعضی وقتی یه طرف از زوجین دلش بچه دوم میخواد که اون یکی نمیخواد

بعد این میندازه تو ذهن بچه که اون یکی رو متقاعد کنه که ببین بچه هم دلش خواهر یا برادر میخواد😅

واقعا حرفتون منطقی بود کاملا منصرف شدم درست میگی شما

ببین عزیزم من خودم شاهد بودم که خواهر زاده م میگفت تنهام برادر میخوام و این حرفا، سنش هم 5 سال اینا بود، بچه دوم که اومد این اولش یه کم هیجان داشت یه مدت که گذشت عادی شد براش، الان التماسش میکنن دو دقیقه بیا با این بچه بازی کن سرگرمش کن، گردن نمیگیره میگه حوصله ش رو ندارم😂