mahliii مدیر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 215 عنوان خانومای پول جمع کن بیایید فقط | مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 62 پست خانوما چجوری پس انداز کنم به نظرتون خودم سرکار میرم ولی اصلا بلد نیستم پول نگه دارم یا پول جمع کنم همیشه پول ندارم بهم بگید چجوری پس انداز کنم 1403/05/06 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahliii مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 215 اها پس خودت شاغلین، من آرزوم میرفتم معلم میشدم جوون بودم و خام نرفتم سرکار ،الان همش دستم جلو شوهرم ... عزیزم اگه شرایطشو داری برو یه حرفه یاد بگیر اگه به آرایشگری ام علاقه داری ک دیگه عالیه واسه هیچی دیر نیست وقتی دستت توی جیب خودت باشه و شاغل باشی بیشتر بهت احترام میزارن و قدرتو میدونن
۱۳۴۳ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 4544 اها پس خودت شاغلین، من آرزوم میرفتم معلم میشدم جوون بودم و خام نرفتم سرکار ،الان همش دستم جلو شوهرم ... اتفاقا معلمم ولی وقتی شوهرم بهم میده حس خوبی دارم واحساس ارزشمند بودنخودشم میدونه بیچاره بهم خرج های زیبایی را میده
helena402 عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 370 عزیزم اگه شرایطشو داری برو یه حرفه یاد بگیر اگه به آرایشگری ام علاقه داری ک دیگه عالیه واسه هیچی دیر ... مشکلم همینه شوهرم نمیزاره وگرنه خودم خیلی دوست دارم .دوتا بچه کوچیک که هیچ کس قبور نمیکنه نگه داره