2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 33 پست
اگه زرنگ باشی میتونی بعد ازدواج مدیریت کنی و رفت و آمد ها رو کم کنی اگه سریع حامله هم شدی میتونی خود ...

الان هم کم میرم با اینکه عقدم ولی همش ازم بد میگن که چرا خودشو میگیره میگن روابط اجتماعیش خوب نیس که با ما رفت و امد نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله منم دیدم . این موارد و خونواده شوهر گاهی همسر دوم و خودشون انتخاب میکنن باهاش میسازن. یا زن دوم خیلی سلیطه ست جلوش غلاف میکنن. مردی که تو زندگی همه ش گوش به حرف خونواده ش بده تو اون زندگی درست نمیشه. مگه اینکه ایراداتی خود زن داشته باشه.

همسر من هم کارو شغلش با خانوادش بود هم از لحاظ عاطفی فوق العاده وابسته بود

پیرو افسرده  شدم تو این زندگی ،فقط میتونم بگم هنر و شغلی در پیش رو داشته باش،اگر زمانی فهمیدی راه اشتباهی رفتی مثل من بخاطر بی پولی نمونی و نسوزی

حتما اگر دیدی فوق العاده تفریط داره ،فکر دیگه ای بکن

خانواده از خود شخص مهمتره ،من خیلی دیر فهمیدم

الان هم کم میرم با اینکه عقدم ولی همش ازم بد میگن که چرا خودشو میگیره میگن روابط اجتماعیش خوب نیس که ...

ولشون کن از حرصه😂😂بگو کم حرف م من تو صحبت هات بگو ی بار بهشون ک توقع حرف زیاد ازت نداشته باشن اتفاقا بهتره صحبت زیاد نکنی اتو نمیدی دستشون 😂پیش شوهرت هم بدگویی نکن عزیز شما دوران عقدی معلومه اونا هم خواهر و مادرش هستن ناراحت میشه سیاست ب خرج بده

بله منم دیدم . این موارد و خونواده شوهر گاهی همسر دوم و خودشون انتخاب میکنن باهاش میسازن. یا زن دوم ...

من از همه لحاظ ازشون سرم برای همون حسادت دارن باید با اینجور خانواده ها چطور بود

همش میگه باید به پدر و مادر من خوبی کنی با خواهر من صمیمی بشی تو حالت عادی وقتی هم ازشون بد بگم دعوا ...

خیلی منطقی بهش بگو احترام هم مث عشق و علاقه باید دوطرفه و معقول باشه..بگو تو هم باید با پدر مادر من خوبی کنی..بگو اگه خواهرت بهم احترام گذاشت احترامش را نگه میدارم اگرم نذاشت دیگه نمیخوام ببینمش...فعلا هم چون عقد هستید تحت تاثیر حرفای خانوادشه سعی کن جلوش کمتر بد شون رو بگی زیاد ب خونه شون رفت و امد نکنی بزار دعوتت ک کردن برو..با خواهراش رسمی صحبت کن زیاد صمیمی نشو..

همسر من هم کارو شغلش با خانوادش بود هم از لحاظ عاطفی فوق العاده وابسته بودپیرو افسرده شدم تو این زن ...

شاغلم برای همون میگم همین اول کار جدا شم بعد شرایط سخت تری دارم

ولشون کن از حرصه😂😂بگو کم حرف م من تو صحبت هات بگو ی بار بهشون ک توقع حرف زیاد ازت نداشته باشن اتفا ...

خب اونا هم از من خیلی بد میگن فک کن مادرش کسی هس که حتی براش غذا درست نمیکنه انقد سرد و بی محبت ولی بازم اونا رو دوس دارع

خب اونا هم از من خیلی بد میگن فک کن مادرش کسی هس که حتی براش غذا درست نمیکنه انقد سرد و بی محبت ولی ...

مادرشه کلی سال با اونا بوده منطقیه ک دوستشون داشته باشه خودتون و همسرتون پیش یک مشاور خوب برید اگه همسرتون مشکل خاصی نداره ب زندگی تون شانس بدین