2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 93 پست
اخه کجا میکشهوسایل کشیدنش کجاسالبته قبلا برام نعریف کرده بود ک تو ماشین میکشیدهکارش ویزیتور دارویی ب ...

ای خواهر من چه ساده ای،مردا انقد حقه بازن که ما زنها هر چی زرنگم باشیم مچشونو نمی‌تونیم بگیریم مگه شانسی

بهشون با زبان خوش تذکر بده که شما مدیر یه بخش هم باشی باز یه بالا سری داری حرف زور بهت بزنه دست بالا ...

اره کلا خیلی گفته ک خونه خیلی خوبه

خیلی دوس دارم ی کار تو خونه داشته باشم

هر باری ک رفت سرکار ب من گفت خوشبحالت خونه میکونی

ب نظرتون چیکار کنم با این اوضاع؟؟؟؟؟

بابام‌بقهمه خیلی عصبانی میشه ک داره اینکارارو میکنه

ی بار قبلا تذکر داده بود ک اگ اینکارو کنی طلاق دخترمو میگیرم

الان همش فکرم پیش بچمه

زندگیمه

ما همو خیلی دوست دلشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره کلا خیلی گفته ک خونه خیلی خوبهخیلی دوس دارم ی کار تو خونه داشته باشمهر باری ک رفت سرکار ب من گفت ...

ایشون تن پرور شده و دیگه ام میلی به تو جامعه بودن نداره 

دوس داره تو خونه بشینه و عیاشی کنه.

به نظرم شروع کن تصمیم جدی بگیر 

و اگر لازم بود پای پدرت باز کن اگه حامی است

چون عزیزم ایشون متاسفانه خیلی مسئولیت پذیر نیست 

باید تلنگر خیلی جدی بهش وارد شه 

سلام خانمی لطفااااا لطفااااااا توجه کن به حرف من به خاطر شما اومدم نظر بدم وتجربم رو دراختیارتون بزارم 

اولا اینکه من خودم روهوا حرف نمی‌زنم موقعیتی مثل شما داشتم که یهو فهمیدم که شوهرم تریاک مصرف می‌کنه با دوتا بچه دنیا روی سرم خراب شد که همیشه قبلش میگفتم حتمااا طلاق میگیرم مصرف قرص بی 2هم برای اینه که بیچاره همسرت مستاصل شده خودش بااین قرص می‌خواسته مثلاً ترک کنه درصورتی که خوده این قرص اعتیاد آوره شیمیایی 

من دوروزه گریه کردم بعد با خودم گفتم چکار کنم خب باید همراهش باشم مخصوصا اینکه خوده همسرم دلش میخواست ترک کنه بااینکه طبقه بالا مادر شوهرم بودیم نزاشتم کسی بفهمه 

وضع مالی خوبی هم نداشتیم تواین واگیر ترک یک ماهم افسردگی گرفت به خاطر ترک واعتیاد ووقتی بقیه میپرسیدن من میگفتم حال روحیش خوب نیس 

ایشون تن پرور شده و دیگه ام میلی به تو جامعه بودن نداره دوس داره تو خونه بشینه و عیاشی کنه.به نظرم ش ...

اگ بابام بیاد وسط خیلی حاد میشه

بهش میگم ب بابات میگم میه ب بابای من نگو 

اون حالش بد میشه

خودش میگه ب بابات بگو اون میدونه چیکار کنه

ارهمنتظره ی جا ک مصاحبه رفته فردا خبر بدنالانم ۱۰ پاشده ی چی خورده ۱۱ خوابید😒😒😡😡

خدا کمکتون کنه ،ولی حتما ترکش بده بعدببرش ناگهانی  ازش آزمایش بگیر چند وقت یه بار ،ببین مصرف کرده یا نه

دعا کن برامدیروز هرچی اصرار کردم بریم ازمایش نیومد‌

چون مصرف داره میترسه،ولی بگو باید ترک کنی ،بعد ناگهانی می‌برمت آزمایش ،تهدیدش کن بگو اگه زندگیتو دوست داری باید ترک کنی ،بعدش کسی که میخواد ترک کنه حالش بد میشه معلومه دیگه

یعنی چی بقیه میگن برو به خانواده بگووو اصلاااا این کار رو نکن آبروی اون آبروی تو هم هست 

کمکش کن اون همسرته یادت نره اون الان یه بیماره گرفتار شده 

من با کلی تحقیق تو اینترنت دوشب باگریه فهمیدم کنگره شصت هست چون از این کمپ ها بدم میومد که میخوابوندن با بدن درد ترک میکردن 

خودم بردمش مشاوره کنگره شصت فهمیدم آب شده تریاک رو خالص میدن تا نه ماه هر 21روز یواش یواش کم میکنن بعد به صفر میرسونن هفته ای دو جلسه هم دوساعت کلاس برای روانشون دارن میتونی شما هم بری بعد که به صفر برسه دیگه نه بدن دردی داره نه انگار نه انگار روزی مصرف می‌کرده الان شش ساله همسر من ترک کرده و خداروشکر میگه دوست ندارم هیچ وقت به اون روزا برگردم چون روانش هم درمان کرده