2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 93 پست
قرص ب۲ مثل متادونه ی سرچ کن اینترنت همه چیو نوشتهاینجا یکی داشت ترک میکرد دکتر احمق برای تسکین دردش ...

ب 2 مگه ویتامین نیست؟ 

من شیرکاکائو پگاه میخرم روش نوشته تمام ویتامین های ب ب 6 ب 12 و.. 

میکشه یا میخوره

والا کشیدنشو‌ندیذم‌چیزی سرنخی

ولی وقتی با خودش میاره خونه حتما میخوره دگ

البته اینم بگم به گفته ی خودش قرص ب ۲ میخوره

ک برا ترک اعتیاده ولی خودشم مخدره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره واقعا اینم هستحالم خیلی بدهالان کار ندارهپول درست و‌حسابی نداریمکرایه خونه سرماه ۱۱ تومن باید بد ...

اتفاقا فشار و استرس که بیشتر بشه زودتر برمیگردند. فعلا تمرکز تون رو بذارید روی حل مشکل مالی تون! تریاک واقعا مشکل حادی نیست...اضطراب کم بشه زود میشه ترکش کرد 

بنظرم تریاک اونقدر بد نیست یعنی مثل شیشه و هیروئین اینا نیست کسی که میخوره حالت روانی نداره. 

ولی هرچی باشه باز خطرناکه ولی جوری نیست که بخوای با یه بچه یک ساله طلاق بگیری بجاش بفرستش کمپ ترک کنه 

توروخدا اگه میتونید کمکم کنیدمن تاحالا همچین چیزاییو دور و برم ندیدم اصلابرام خیلی ترسناک‌ بود

ببر مرکز ترک اعتیاد بهت راه حل میدن نکنه خودسر بخوای ترکش بدی زیرنظر دکتر براش راحت تره

من اون شخص رو ترکش کردم چون اراده نداشتکمکش کن اگه بهش نرسه خیلی اذیت میشه نذار بیشتر از این دچارش ب ...

خب کمک ینی چی؟

باهاش حرف بزنم راضیش کنم بره کمپ؟

الان از دیشبه باهاش حرف نزدم اصلا نمیتونم دست خودم نیس حالم بد میشه

خب کمک ینی چی؟باهاش حرف بزنم راضیش کنم بره کمپ؟الان از دیشبه باهاش حرف نزدم اصلا نمیتونم دست خودم نی ...

اگه واقعا پشبمونه باهاش صحبت کن

اگه غمش نیست دیگه تا خودش نخواد پاک نمیشه

به زور هم ببری باز شروع می‌کنه فقط باید خودش بخواد

خب کمک ینی چی؟باهاش حرف بزنم راضیش کنم بره کمپ؟الان از دیشبه باهاش حرف نزدم اصلا نمیتونم دست خودم نی ...

من پدر بزرگم ده ساله تریاک میخوره هیچیش نیست. 

بفرستش کمپ زود ترک میکنه 

اگه واقعا پشبمونه باهاش صحبت کناگه غمش نیست دیگه تا خودش نخواد پاک نمیشهبه زور هم ببری باز شروع می‌ک ...

من میگم ادمی ک ی بار ب قول خودش خیلی سخت ترک کرده

چرا دوباره باید بیفته تو دامش؟

این ینی تصمینی وجود نداره بازم نکنه