2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 25 پست
دل پیچه داره همش هی میگیره شدید مامانم میگه انگار درد زایمان

کلیه اس البته معلومه سنگش کوچیه 

من سنگم بزرگ بود دلپیچه داشتم دستشویی زیاد میرفتم

ولی همون روز رفتم دکتر 

مامانتم حتما ببر

و خدا معجزه میکند !🌱💛

خدا خیرت بده ما خانوادگی گرفتیم برا من معده اممم درد میکرد یعنی مردم و زنده شدم از بس سرم زدم

علایم چجوری بود؟

مادر من نمیتونه اصلا بخوابه 

همش مونده دستشویی اصلا هم اخه دستشویی نمیکنه 

فقط شکمش پیچ میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلیه اس البته معلومه سنگش کوچیه من سنگم بزرگ بود دلپیچه داشتم دستشویی زیاد میرفتمولی همون روز رفتم د ...

دردش بیشتر دل پیچه 

دستشویی هم نمیکنه اخه فقط میره سرویس میشینه تا دل پیچه‌ش خوب شه 

من که خیلی وحشت دارم چون باردارم ...همکارای شوهرم گرفتن شوهرم تو گرما دوتا دوتا ماسک میزنه که یوقت ب ...

اخه مامان من دل پیچه داره ولی عذرخواهی میکنم دستشویی نمیکنه شاید از ده بار یکبارش دستشویی میکنه 

فقط مونده از دل پیچه و درد توو دستشویی 

اخه مامان من دل پیچه داره ولی عذرخواهی میکنم دستشویی نمیکنه شاید از ده بار یکبارش دستشویی میکنه فقط ...

بره آزمایش بده شاید میکروب روده داره عزیزم ،شاید اصلا ویروس جدید نباشه .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
سلام، علائم شما چی بود؟

من نگرفتم عزیزدلم ....اطرافمون چندنفری گرفتن ...اسهال شدید استفراغ بدن درد سرگیجه و ضعف

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)