2777
2789
چه نکته ی ظریفی آفرین

بخدا هر کی وبگردی می کنه واسش میاد   من اصلا تو این سایت نمی چرخم  تو وبگردی میاد آنقدر که به پسرا توهین می کنن  واقعا حس می کنم  با جنس مخالف دشمنین

من کاربر آقا هستم هیچ علاقه ای در حضور در محیط نی نی سایت ندارم فقط چون این سایت عمومی هست هر نظری ...

بی احترامی نکرده

نظر شخصیش رو گفته

اینجا میاییم که راحت و بدون قضاوت حرف بزنیم و شنیده بشیم

ینی شماها تاحالا تو جمعتون به دخترا توهین نکردید؟

والا منم به برادرم میگم ته ازدواج هیچی نیس جز مسئولیت های زیاد خواستی ازدواج کنی به وقتش ازدواج کن نه الان که سنی نداری

حالا بر فرض که شانست بزنه و دختره خانواده دار گیرت بیاد نه دخترایی که مث قارچ تکثیر شدن و خانواده حسابی ندارن

دلیل نمیشه بعده ۵سال تاپیک بزنی و شعور ایشون رو زیر سوال ببری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاربر آقا هستم هیچ علاقه ای در حضور در محیط نی نی سایت ندارم فقط چون این سایت عمومی هست هر نظری ...

خب نباید بر بخوره 

میدونی چرا ؟؟ 

چون یک نفر نظر خواسته و اون هم نظرشو گفته 

و تو مسئول افکار دیگران نیستی که بخوای با توهین یک کسی که نمیشناسی ناراحت بشی و بعد بیای باز تو بهش توهین کنی

یعنی انقدر به خودت اعتماد نداری ؟؟؟

کسی که به خودش اعتماد داشته باشه و بدون آدم بدی نیست از نظر دادن یک آدم ناشناس ناراحت نمیشه و بهش بر نمیخوره آقای محترم

بی احترامی نکردهنظر شخصیش رو گفتهاینجا میاییم که راحت و بدون قضاوت حرف بزنیم و شنیده بشیمینی شماها ت ...

من تو این سایت فعالیتی نمی کنم دیگه قبلا هم فعالیتی نداشتم  فقط   این اسکرین شات ها رو ببین که دو تا پیج گرفتم  باور کن هر کی وب گردی می کنه نظراتو می بینه  اینقدر نفرت از کجا میاد