2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 94 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از اونجایی شروع شد ک یک سال پیش تازه ب خیانت های شوهرم ک در حد چت بود پی بردم از اون روز تا حالا ...

زنه رو ی جوری دور میکردی از شوهرت

وای چقد بد ایشاالله زندگیت خوب شع😑

اگ فک میکنی دعا زدن برات برای جدایی و...(برای خودم زده بودن)

علائمش این‌است‌ سردرد شدید ک بری دکتر خوب نشی حالت تهوع سر صبح فقط عوق میزنی نمیاری بالا 

دلپیچه‌ ببخشید باد معده زیاد دست خودتم نیس 

افسردگی مودی بودن پرخاشگری،پیش اونی ک دوسش داری میری ازش فاصله میگیری عصبی میشی نزدیکش میشی 

ازش بدت میاد بی دلیل خواب حیوانات میبینی ببخشید رابطه ج.نسی با هم جنس خودت و بقیه حتی ممکنه با اعضای خانوادتم‌ببینی 

ریزش مو،زردی صورت بی حوصلگی کسل بودن خستگی بی دلیل هرچی میخوابی بازم خوابت میاد و.... نماز میخونی ثر نماز گریت میگیره استغفرالله قرآن رو بی قدرت میبینی(خدا ببخشم همچین فکری میکردم بخدا دست خودم نبود) نماز سبکه برات کم‌کم‌ادامه پیدا کنه قشنگ بی دین میشی شرم و حیا سرت نمیشه اگه بزاری خیلی دعا بمونه و سنگین بشه

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا
زنه رو ی جوری دور میکردی از شوهرتوای چقد بد ایشاالله زندگیت خوب شع😑

اره بابا  هم زنه رو ریدم بهش هم شوهرمو   ولی دیگه چه فایده  یه کینه ای تو دلم دارم ک هیچ جوره نمیتونم  کنارش بزارم

چی بگمکلن ریختم بهم هرکاری میکنم رفتارای بدمون درست کنم باهم خوب شیم همینکه باهم میخایم خوب شیم از ه ...

نماز بخون همیشه وضو داشته باش سوره نور و حمد بخون 

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا
حرف بزنید‌ :)

بعد امشب سر این بحثمون شد که می‌گفت بکشمت هیچی گیرم نمیاد باید ب ی نفر بگم ماشین بکشه زیرت دی بگیرم پول گیرم بیاد همینجوری شوخی میکردو میخندیدیم بعد گفت ب رفیقم میگم بت ماشین بکشه زیرت منم گفتم ی وقت دیدی رفیقت خوشش اومد منو گذاشت تو ماشینش همینو گفتم عصبی شد گف دفعه ی دیگه تکرار کنی میزنمت و دیگه محلم نداد گف همجیو خراب میکنی هر وقت میخام باهات خوب شم امشبم خیلی برنامه ها داشتیم خرابش کردی ذهنمو بهم ریختی خواستم بهش نزدیک شم ولی نزاشت و نخاست😔💔بحث اون نیس بحث اینه نمیخام زندگیم خراب شه ازهم دورشیم