2777
2789
فقط زنده نمونم که بخوام اینارو بکشم🥲

اتفاقا مورد آشنای من هم خودکشی بود ، اما یه سری شواهد وجود داشت که بعد از پریدن پشیمون شده بوده ولی متاسفانه دیگه دیر بوده ، تا وقتی زنده ای میتونی دنبال راه حل برای مشکلت باشی 

به طبقه دوم که رسیدی مییفهمی هیچکدوم مشکلات اونقد بزرگ نبودن...این دیالوگ و همین امشب تو اینستا دیدم

ولی دیگه یجوریه بریدیم🚶‍♀️

منم دنبال راه خلاص شدنم 

از هر راهی شده پرت کردن

قرص

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی دیگه یجوریه بریدیم🚶‍♀️منم دنبال راه خلاص شدنم از هر راهی شده پرت کردنقرص

باور کن خودمم همینطورم فقط جرئتشو ندارم

شایدم هنوز امید دارم ک یخورده درس شه همه چی

بالاخره اونورم خبری نیس

تا اینجا هستیم یخورده ببینیم بشنویم

هرچند با رنج زیاد

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
باور کن مرگ اینطوری هزار برابر بدتره من نمیدونم چی باعث رنجش تون شده ولی میدونم به خاطر هر چی باشه ا ...

کلا‌مرگو میخوام

لامصب میره سراغ کسایی‌که نمیخوانش

ولی من این همه التماس خدا میکنم اصن انکار نه انگار

اتفاقا مورد آشنای من هم خودکشی بود ، اما یه سری شواهد وجود داشت که بعد از پریدن پشیمون شده بوده ولی ...

هرچقدم میام درستش میکنم 

یسری قکر اشتباه مریض 

نظرای  بیخودی خرابش میکنه

بستگی داره 

یکی از اقوام ما میره سر ساختمون نیمه سازش حواسش نبوده سوار آسانسور بی کفه شد ۵ طبقه افتد زمسن فقط دستاش آسیب دید

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره