2777
2789
عنوان

همسرم شدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 42 پست
آره باید بندازیش دور، یکی دیگه بگیری. (نه همینجوری نمیمونه. خوب میشه.)

🤣🤣مگه کسیم شوهرشو بخاطر رنگ پوستش میندازه. دور

پوستش خیلی بدشده سبزش بخاطر سوختگی افتاب رنگش شکلاتی شده خیلی میسوزه پوستش

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اینو که میگی نمیدونم اما من زینک زدم یه شبه خیلی بهتر شد بعد پماده دیگه بگیر بزن به هر جه که سوخته

اره زینک خوبه 🥲باید برم بخرم تموم کردم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
همسر منم تابستونا سیاهه،زمستونا سفید،بنده خداها صبح تا شب بیرونن تو این گرما🥲

امروز بر یه کاری مجبورشدبره بیرون جلو افتاب بمونه شدید سوخته🥲

من دوستم میره کوهنوردی پوستش قشتک میسوزه برمیگرده الورا میزنه و کرم ایروکس که گفتم بعد یکروز نهایتا ...

حتمابهش میکم مرسی گلم❤️

ضدافتاب بی رنگ

تو اسپری دارا کدومش بی رنگه؟؟نمیدونم چ‌مارکی بخرم داروخانه های اینجاندارن نتی باید بخرم

خدا بهشون سلامتی و یه کار خوب نصیب کنه که شرمنده زن و بچه نباشن🙏

مرسی عزیزم🥰