2777
2789
عنوان

خانمایی که جدا شدین یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 23 پست
خوشبخت باشی عزیزم بهترینا سهم قلبت.من اصلاااا به ازدواج فکر نمیکنم.فقط میخام یه سرپناه برای بچه م دا ...

عزیزم ایشالاکه ب اینجام میرسی چندسالته؟

من عقدبودم وب لطف خدا یکیو نصیبم کردک خیلی مذهبی بودو منوب اجبارخوش مذهبی و عاشق خداونداهل بیت کرده و الان خیلی عاشق راهیم ک میدونم تهش سعادته ازخدابخاه باتموم وجودبهت کمک میکنه مشکلاتیم هس باشوهرم ک واقعابراهرکسی تحملش سخته ولی من دارم ازپسش برمیامو صبوری میکنم ب امید روزی ک مشکلاتمون حل بشه  میشه برام دعاکنی اجی منم فرداصبح سرنمازم دعاگوت میشم اسمتم بهم بگو

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

عزیزم ایشالاکه ب اینجام میرسی چندسالته؟من عقدبودم وب لطف خدا یکیو نصیبم کردک خیلی مذهبی بودو منوب اج ...

۳۸سالمه فدات 

خدارو شکر همینکه شریک زندگیت خوبه یعنی بردی.مشکلا مال آدم زنده س.انشاالله که کم کم حل میشه.فدات شم حتما اگر قابل باشم دعا گوی شما هستم.الهی که هرچی از خدا میخای بهترینش نصیبت بشه.بیشتر عصه م اینه بعد چند سال زندگی و ترس از گناه الان داره با ابروی من بازی میشه.روزای سختی رو میگذرونم حتما برام دعا کن 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون .رو چشمم عزیزم الهی که همیشه دلت شاد باشه

ممنون گلم همچنین شما❤️

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
۳۸سالمه فدات خدارو شکر همینکه شریک زندگیت خوبه یعنی بردی.مشکلا مال آدم زنده س.انشاالله که کم کم حل م ...

چشم خاهرم حتنابرات میکنم ب روزای شیرین برسی بحق امام زمان

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

عزیزم ایشالاکه ب اینجام میرسی چندسالته؟من عقدبودم وب لطف خدا یکیو نصیبم کردک خیلی مذهبی بودو منوب اج ...

میشه یکی از مشکلات شوهرت رو بگی 

همیشه فک میکنم چطور بعضیا انقد از شوهر وزندگی شون راضین وهیچ مشکلی ندارن 

همیشه فک میکنم آدمای مذهبی (البته واقعی) از همه نظر اوکی هستن و مهربون وهیییییچچچ مشکلی ندارن

تو تاپیک پربازدید گفتین هر کی شماره مونو تو تلگرام سیو داره یه علامت میاد ،خواستم بپرسم چ علامتی؟ من ...

عزیزم بعصی تلگراما اینجوری هستن همشون نه.تو لیست مخاطبین که نگاه میکنی یه آدمک کنار اسم اون شخص میاد یا اینکه یه فلش یا یه علامت.که مشخص میکنه اون طرف مقابل هم شماره شمارو داره

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️