2777
2789
عنوان

خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 27 پست
عاطفی بودهاز عشق سابقم.. برا انتقامباور نمیکنه میگ شما رابطه جنسی هم داشتین و نمیتونم ببخشمت و دیگ ب ...

حق داره شوخوش

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت برنمیگرده بهت اگرم برگرده دیگ عاشقشت نیست.حالا اگ خانوما بودن هزار بار طرفو میبخشیدن

بهتره فراموشش کنی.اگرم بهت برگشت دیگ سمتش نرو چون ممکنه بخاد تلافی کنه

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

کات کن باهاش الان ببخشه زیزیه سقف هم برین هی سرکوب میزنه بیشتراذیت میشی

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

خب خودتو جای پارتنرت بزار تو هم میبودی ناراحت میشدی گلمحالا شاید هنوز راهی باشه برش گردونی

میگ میمونم تو رابطه ک حالت بدتر از این نشه ولی دیگ دوست ندارم😔

کاربری دست سه نفر :)))
حس شرمندگی و پشیمونی بدترین تاوانه

ولی خب کاریم نمیشه کرد که از بین بره.. به عنوان آدمی که خیانت دیده دارم بهت میگم اون فرد هیچوقت ته دلش قرار نیست ببخشدت و دیگه اون احساسی رو که قبلا نسبت بهت داشت نداره.. اینکه بپذیری رابطتون تموم شده بهترین تصمیمه.. فقط لطفا از این به بعد تا وقتی یادگرفتی که نسبت به ی نفر تعهد داشته باشی تو رابطه جدی نرو

.

میگ میمونم تو رابطه ک حالت بدتر از این نشه ولی دیگ دوست ندارم😔

خب خوبه بزار بمونه کم کم درستش میکنی الان میگه دوست ندارم داره خودشو لوس میکنه مثلا میخواد بگه من به این راحتیا آشتی نمیکنم یکم بگذره اوکی میشه

اللهم عجل لولیک الفرج
خب خوبه بزار بمونه کم کم درستش میکنی الان میگه دوست ندارم داره خودشو لوس میکنه مثلا میخواد بگه من به ...

اگ نشد چیکار کنم

رفتارش خیلی سرده

امروز ی سیلی بم زد بعدش اومد بغلم کرد گف ببخش منم برات کم گذاشتم 

کاربری دست سه نفر :)))