2777
2789

الهی من پیشمرگ مامانم بشم خدااز عمرمن کم کنه به عمر مامانم اضاف کنه مگه مقدس تر پاک تراز مادر هم توی این دنیا داریم بهشت زیر پاش نیست خوده  خوده بهشته

برای سلامتی همه مامانا ومامان من صلوات 

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

خوبه بد نیس 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی من پیشمرگ مامانم بشم خدااز عمرمن کم کنه به عمر مامانم اضاف کنه مگه مقدس تر پاک تراز مادر هم توی ...

من نمیخوام مامانم بمیره فقط میخوام درست شه 

ولی هیچ وقت اینقدر دوسش ندارم و نداشتم که همچین چیزی بگم

یک روز در هفته سهم منه که مراقبش باشم گاهی خسته میشم

خوش به حالت یه روزه من هر روز باید باید یه بیماره دو قطبیه متوهم اسکیزوفرنی مراقبت کنم دختر عمم گفت نمی ترسی یه بار بهت چاقو بززنه؟ یه بارصبح فرار کرده بود تو یه روستا پیداش کردیم. یه بار زنگ زده بود پلیس میگف منو اذیت میکنن. به پیک موتوری پریده بود که جاسوسه اسراییلی😑 یه بار کل لباسامو سوزوند و......

خسته شدم دیگه😭هیچ کسی هم کمکم نمیکنه نه داداشم نه بابام نه داییم فقط کارامو بیشتر میکنن 

میشه فقط بگی رابطه خوب چجوریه

به علایق و سلیقم احترام میزاره با اینکه با علایق خودش کاملا متفاوته 

درکم میکنه 

با هم زیاد وقت میگذرونیم 

دعوا اینا خیلی کم میکنیم 

کلا خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره 

ادم به دشمن هم از این حرفا نمیزنه من به مامانم میگم ناراحتم اینارو گفتی میگه گفتم دیگه حالا مگه چی ش ...

دقیقا ولی اگه مایک کلمه از این حرفا بزنیم ناراحت میشن و تا دو روز قهر میکنن

خوش به حالت یه روزه من هر روز باید باید یه بیماره دو قطبیه متوهم اسکیزوفرنی مراقبت کنم دختر عمم گفت ...

مادر منم دوقطبی هست و قرص مصرف میکنه عمل قلب انجام داده و باز قرص میخوره میفهممت 

خدا بهشون شفا بده 

البته بگم بابام کنترل میکنه حتما قرصهاش رو بخوره

❤❤❤