2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 48 پست
چه ‌‌‌کار اشتباهی اشتباه رو با اشتباه پاک نکنبدون خوندن صیغه عقد رابطه داشتید حالا میخوای سقط کنی؟؟د ...

دقیقا خیلی سخت شده زنا زیادشده حتی اگ نامزدم باشی بدون خطبه خوندن زنامحسوب میشه نمیدونم چیشد ک عقایدامون  داره کم کم یکی یکی نابودمیشه

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

دقیقا خیلی سخت شده زنا زیادشده حتی اگ نامزدم باشی بدون خطبه خوندن زنامحسوب میشه نمیدونم چیشد ک عقاید ...

حرف شما درسته ،، ولی ببخشیدا بهتره وقتی نمیتونیم کمکی به استارتر کنیم نمک رو زخم هم نباشیم و سخنرانی نکنیم … چون ب اندازه کافی اسی ناراحت هست بابت این اتفاقی ک پیش اومده🙏🏻

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا خیلی سخت شده زنا زیادشده حتی اگ نامزدم باشی بدون خطبه خوندن زنامحسوب میشه نمیدونم چیشد ک عقاید ...

واقعا

هر وقت میرم بیرون یه زن و دختر هابی میبینم که حالم دگرگون میشه‌ 

بی حیایی بیداد میکنه

چه ‌‌‌کار اشتباهی اشتباه رو با اشتباه پاک نکنبدون خوندن صیغه عقد رابطه داشتید حالا میخوای سقط کنی؟؟د ...

عذز می‌خوام؛ استارتر کجای متنشون به نامحرم بودن با نامزدشون اشاره کردند؟ 

این قضاوت از کجا میاد؟ 

چرا پیشاپیش چیزی رو بازگو می‌کنید که اصلا بیان نشده؟🤷🏻‍♀️

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

مگه عهده بوقه شما از پشت کوه اومدین؟

شما زیادی ادای روشنفکری در میارید

یعنی فقط عهد بوق صیغه محرمیت میخوندن 

اگه از نظر شما و خانواده هاتون اشکال نداره واضح. مطرح کنید ‌که باردار هستید

ببینید پدر مادرها چه عکس العملی نشون میدن 

خودت دو ناقص نکن مجبورید برید عقد کنید که بعدا شناسنامه به این طفل معصوم بدن

سقط خیلی  گناه داره 

شما زیادی ادای روشنفکری در میاریدیعنی فقط عهد بوق صیغه محرمیت میخوندن اگه از نظر شما و خانواده هاتون ...

من بچه نمیخوام عزیزم ، توضیحم دادم شوهرم شیمی درمانی شده قبلا و اسپرم اصلا نداشت اما یه دفعه این اتفاق افتاد منم هزار بار بهش گفته بودم مراقب باشه ولی متاسفانه وقتی کار از کار گذشت بهم گفت