گمنام،،،،،،،، مدیر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1582 عنوان بسه دیگه اه | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 28 پست بابا بسه بسه بسهملت از دبی میان گند میزنن به کشور هیچی نمیگین حالا میگین ملت میرن کربلا پشه ها رو میکنن تو کیسه میارن؟ خیلی خنده داره کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم . 1403/05/05 | 14:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2425 مسئله بهداشته بله مسئله بهداشته پس چرا پشه از دوبی اومده؟ ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 45307 کاش من الان دبی بودم پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
بانوبهاریn عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 22741 ببین الان بگن ملت میرن آمریکا من بازم همینو میگماصا دبی هیچی تو کشور خودمون په نیس؟ اونجا از همه کشورهامیان جمعیت زیاد مریضی بیشتر درکش سادس
گمنام،،،،،،،، مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1582 تا حالا دبی رفتی؟! ابنقدر تمییییزه برق میزنه واقعا قابل مقایسه نیستند از لحاظ بهداشت و تمیزیکاری به ... ببین الان بگن ملت میرن آمریکا من بازم همینو میگماصا دبی هیچی تو کشور خودمون پشه نیس؟ کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .
پفک_نمکی08 عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6736 ببین الان بگن ملت میرن آمریکا من بازم همینو میگماصا دبی هیچی تو کشور خودمون په نیس؟ امثال شما متوجه حرف نمیشنکربلا با اون جمعیت و کثیفی و با چی مقایسه میکنیشما برو بگو امام حسین مواظبمه😏 وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️
۱۲۳۴۵۶۷۸۹بیبی عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1497 ببین الان بگن ملت میرن آمریکا من بازم همینو میگماصا دبی هیچی تو کشور خودمون پشه نیس؟ بله هست ولی توکربلا بیشتره بخاطر سطح بهداشت پایین
butterfly_queen عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 3698 چی میگی ابجی .خب مگه دوبی و کربلا در ی سطح برای اوردن پشه تو ایران نیستن؟اصلا این پشه از دوبی اومده ... تفاوت بهداشت دو شهر کربلا و دبی فاحشه…
گمنام،،،،،،،، مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1582 اونجا از همه کشورهامیان جمعیت زیاد مریضی بیشتر درکش سادس عزیز مناون کشور ها پشه هاشون که دیگه فرق ندارهبعدم پشه افرادی رو که مریضنو نیش نمیزنهاینو همون دانشگاه های خارج بهش رسیدن کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .
بانوبهاریn عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 22741 عزیز مناون کشور ها پشه هاشون که دیگه فرق ندارهبعدم پشه افرادی رو که مریضنو نیش نمیزنهاینو همون دانشگ ... باشه
گمنام،،،،،،،، مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1582 عه عه راس میگی مردم ما همش تو دبی پلاسن دیگ کسی نمونده نرفته باشه دبی 😂 بعدشم دوست عزیز خودت ک میگی ... همه ام نرفتن کربلا😐عزیزم خب دیگه کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2425 تفاوت بهداشت دو شهر کربلا و دبی فاحشه… خب معلومه ک دبی تمیز تره ولی چرا پشه ازونجا اومد پ؟ ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
گمنام،،،،،،،، مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1582 امثال شما متوجه حرف نمیشنکربلا با اون جمعیت و کثیفی و با چی مقایسه میکنیشما برو بگو امام حسین مواظبم ... باشه ما نفهم شما دکترا از دانشگاه هاروارد امریکا کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .
گمنام،،،،،،،، مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1582 به خاطر مذهبی بودن یا نبودن نمیگم کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .