2821
2789
دهمه

پس احتمالا چون سایت شلوغه اینطوریه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

برای خواهر من هم اینطوریه دیشب یه لحظه بالا اومد عکس گرفت از نمرات

دهتر منم گرفت ولی یه دونه در حال بازبینی داشت 

اعتراض هم میخواد بزنه سایت نمیاره ولی

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشخصات دخترتون رو نوشته ؟ فقط نمرات نیستن زده به زودی؟ یا کلا سایت بالا نمیاد

مشخصات هست کارنامه نیست 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
چه رشته ای هست ؟ چطور بودن نمراتش؟ نه خدارو شکر خواهر من همشون بالا اومده بودن

رشتش انسانی نمرات بد نبود خواهر شما چطور؟ رشته چیه 

خدا رو شکر که بالا بوده همه بالای ۱۹ ؟  

اعتراض بزنیم الکی،، امکان افزایش نمره حتی نیم نمره هم وجود داره ؟؟ یا ممکنه نمره بازم کم بشه ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

خواهر منم انسانیه نه چندتا ۱۸و خورده ای هم داشت

دخخر من بین ۱۶ تا ۱۸ دو تا هم ۱۹ 

میخواد اعتراض بزنه نمیدونم چی بشه میترسم کم گنن 

منطق دختر شما چند گرفته ، خواهرم گفت منطق باید ۲۰ میشدم بهش ۱۸.۵ دادن میگه می‌خوام اعتراض بزنم

۱۸ و نیم شده 

جامعه رو هم دخترم میگفت باید ۲۰ میشدم ۱۹ شده منم میترسم کم کنن بیشتر