2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 70365 بازدید | 10723 پست
بسم الله الرحمن الرحیم ✨🌱🔹 امام حسین علیه السلام در سختترین شرایط و در حین جنگ، نماز را در اول وقت ...

الحمدلله من بهتر شدم شما هم یادآوری میکنید واقعا ازتون ممنونم اجرتون با امام حسین انشالله

الحمدلله من بهتر شدم شما هم یادآوری میکنید واقعا ازتون ممنونم اجرتون با امام حسین انشالله

ای جانممممم 🥰🥰🥰🥰

عالیه

الحمدالله 💓

ببشترش تلاش خودت و لطف خداست گلم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متشکرم ❤️سایت داداش رضا هم به دوستان معرفی کنید تاثیر خوبی دارن

میشه بیشتر توضیح بدی درباره این سایت

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

میشه بیشتر توضیح بدی درباره این سایت

یه سایتی هست راجب آقا پسری که ایشون گذشته بدی داشتن اما الان به لطف خدا خیلی تغییر کردن ده سالی هست کتاب مینویسن به زبون خودمونی راجب نماز و نوجوونا و.. که واقعا تاثیر گذار هست کلی پادکست و .. هم دارن

کلی آدم تغییر کردن از طریق ایشون تو گوگل بزنید داداش رضا میاد تو پیام رسان بله هم هستن میخواین درخواست دوستی بدید براتون بفرستم

یه سایتی هست راجب آقا پسری که ایشون گذشته بدی داشتن اما الان به لطف خدا خیلی تغییر کردن ده سالی هست ...

ممنون مهربون

یه سر میزنم ببینم چطوریه 💓

☘️تمامِ روز را به دنبال آرامش میدویم،

اما فراموش میکنیم که آرامش،

ایستگاهِ میانراهی نیست که در خستگیهای روزمره پیدا شود؛

آرامش همان نقطهای است که در مقابل خالق،

سر بر خاک میگذاری و هیاهوی دنیا را پشت در میگذاری.

نماز، ترمزِ اضطراریِ روحِ خستهی ماست برای اینکه فرو نریزد.☘️

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

_میگفت

شمارفیقِتپیامِتوسینکُنه؛

یِه ساعَتبعدجَواببِده

ناراحتمیشی..🤔

بعدصِداۍاَذانومیشنویسہساعت

بعدنَمازتومیخونےاِنتظاردارۍخُدا

ناراحتنشه..!؟🙃

#تلنگرانه

خدایا !

من همون بندهایم که راه ارتباطیم با تو

همون چند رکعت نماز روزانم بوده و

بلد نبودم بندگی کردن رو... 💔

اما

من میدونم که تو "کریم الصفحی"

یجوری گناهامو پاک میکنی که انگار نه انگار کلی گناه کردم ..

اومدم به درگاهت پناه آوردم که من و بغلم کنی🫂

☘️تمامِ روز را به دنبال آرامش میدویم، اما فراموش میکنیم که آرامش، ایستگاهِ میانراهی نیست که در خستگی ...

بسم الله الرحمن الرحیم
🔥وسوسه های شیطان در مورد نماز قسمت اول🔥

سلام دوستان گلم 🙂
با وجودی که نماز کار نسبتا راحتی هست و ترکش هیچ لذتی نداره شیطان تلاش می کنه به هر طریق و با هر وسوسه ای جلو شما رو بگیره
یک مورد از بهانه های شیطانی👇🏻😈

✨مثلا حالتونو می گیره حال نداشته باشید. بگید الان حال نماز خوندن ندارم
اما شما دستشو دیگه خوندی🙃 بهش بگو من باادبم در برابر معبودم. مگه آدم فقط وقتی حال داشته باشه ادب رو رعایت می کنه من در برابر دعوت خدا در هر حالی که باشم باادبم.

✨بقیه ی اتفاقات هم همین طور یکی تلفن می کنه، اس ام اس می رسه، بوی غذا می یاد، گرم فوتبالید، دارید استراحت میکنی، وسط یک سریاله یا هرچی هرچی صدای اذان که آمد برین وضو بگیرین و نماز بخونید
حال شیطان رو بگیرید
به همین راحتی😉

تا حالا این مورد برتون پیش اومده؟

@نااناازم

@آوام1515

@سبزسبززم

@mahdieh_mhm

@یسناجون۹۶۹۶

@nooshafarinsabz

@نانی۶۸

@nian98

@pani93

@شیدامامانی

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان گلم 🙂
با وجودی که نماز کار نسبتا راحتی هست و ترکش هیچ لذتی نداره شیطان تلاش می کنه به هر طریق و با هر وسوسه ای جلو شما رو بگیره

اما شما دستشو دیگه خوندی🙃 بهش بگو من باادبم در برابر معبودم. مگه آدم فقط وقتی حال داشته باشه ادب رو رعایت می کنه من در برابر دعوت خدا در هر حالی که باشم باادبم.

✨بقیه ی اتفاقات هم همین طور یکی تلفن می کنه، اس ام اس می رسه، بوی غذا می یاد، گرم فوتبالید، دارید استراحت میکنی، وسط یک سریاله یا هرچی هرچی صدای اذان که آمد برین وضو بگیرین و نماز بخونید
حال شیطان رو بگیرید
به همین راحتی😉

تا حالا این مورد براتون پیش اومده؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

☘️تمامِ روز را به دنبال آرامش میدویم، اما فراموش میکنیم که آرامش، ایستگاهِ میانراهی نیست که در خستگی ...

@19mona19

@فرشته۶۰۶۰

@جیگرممممممم

@atena_r

@pooneh075

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان گلم 🙂

حال شیطان رو بگیرید
به همین راحتی😉

تا حالا این مورد براتون پیش اومده؟