2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 64042 بازدید | 9424 پست

به نام خدا 🌱💚

سلام دوستان مهربونم ☺️👋
ببینید خدا بهمون چه پیامی داده ✨

📖وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ (139_آل عمران)

📜و[در انجام فرمان هایِ حق و در جهاد با دشمن] سستی نکنید و [از پیش آمدها و سختی هایی که به شما می رسد]

اندوهگین مشوید که شما اگر مؤمن باشید، برترید.

✨✨به وقت بندگی ✨✨

✨✨یاد آوری نماز ✨✨

قلـبت رو بسپار به خدایی که باقیست 

و بی واژه هم تو را می شنوه ❤️

به امید موفقیت و برتری شما🌱💪

دعا برای ظهور اقا صاحب‌الزمان فراموشمون نشه🤲

@حورامان

@eliiiiiiiii65

@emandan

@خانم_گنگ

@khanooooomiam

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

به نام خدا 🌱💚

سلام دوستان مهربونم ☺️👋
ببینید خدا بهمون چه پیامی داده ✨

📖وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ (139_آل عمران)

📜و[در انجام فرمان هایِ حق و در جهاد با دشمن] سستی نکنید و [از پیش آمدها و سختی هایی که به شما می رسد]

اندوهگین مشوید که شما اگر مؤمن باشید، برترید.

✨✨به وقت بندگی ✨✨

✨✨یاد آوری نماز ✨✨

قلـبت رو بسپار به خدایی که باقیست 

و بی واژه هم تو را می شنوه ❤️

به امید موفقیت و برتری شما🌱💪

دعا برای ظهور اقا صاحب‌الزمان فراموشمون نشه🤲

@_گربه_سیاه‍ 

@مانا۲۰۲۲‍ 

@چشم_عسسلی‍ 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه یاداوری خوبی❤️

فدای شما 🥰

آیات قرآن سراسر نور و رحمت هستن ❣️

به نام خدا 🌱💚سلام دوستان مهربونم ☺️👋ببینید خدا بهمون چه پیامی داده ✨📖وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَ ...

دور سرت بگردم من 🫂 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دور سرت بگردم من 🫂

خدا نکنه عزیزم 

عشقی❣️

به نام خدا 🌱💚سلام دوستان مهربونم ☺️👋ببینید خدا بهمون چه پیامی داده ✨📖وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَ ...

سلام گلم

ممنون😍😍

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم 

یا مهدی ادرکنی 

یا مهدی 

بسم الله الرحمن الرحیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز