2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 54957 بازدید | 8231 پست
﷽🌟پروردگارا 💞ما را به راه راست هدایت نما 🤲 پس از آن كه راه راست را به ما نشان دادی،دلهاى ما را از ...

سپاسگزارم عزیز🌹

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

﷽❤️مهربان خـدایـمـ وقتی دلم نا آرام هست،میدانم جایی از زندگی فراموشت کرده ام..نیازمندم به توبه نگاهت ...

سلام عزیزان ☺️👋

عیدتون مبارک باشه🥰😍🌈✨

✨ببینید خدا چی گفته بهمون 🙂💕

یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا تُوبُوا إِلَى اللَّهِ تَوْبَةً نَصُوحاً(تحریم/۸)

ای كسانی كه ایمان آورده‌اید پس به سوی خدا توبه كنید توبه‌ای خالص

🌸خدایـٰا..

چه بسا بنده ای که از گناه به درگاهِ تو بازگردیده،

و تو به علمِ غیب خویش میدانی که او توبه خود را خواهد شِکست و بـٰارِ دیگر،

به گناهِ خود باز خواهد گشت،

پناه میبرم به تو
که چنین باشم..
پس توبه مرا، توبه ای قرار ده

که بعد از آن نیازمند توبه ای نشوم🤲

این پیامی که ریپلای کردم صفحه220 رو مطالعه کنید 🥰

@ارغوانا  

@سرداردلها2  

@فاطی_هستم78‍ 

@جزوه_آنلاین  

عزیزای دل ببخشید دیر تگتون کردم❤️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

ممنونم چقدر مهربونی شما حضرت رقیه س هم منو میبخشه؟ اخه بهش قول دادم و قولمو عمل نکردم حس میکنم دیگه ...

عزیزدلمی 

مهربونی از خودته😙

آره عزیزگلم فرق نداره حضرت رقیه قربونش برم مگه میشه نبخشه با اون قلب بزرگ و دستای کوچیکش😭

حتما عزیزم شمام من رو دعا کن با اون قلب نورانی ت 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

سلام عیدتون مبارکممنون از تگت

عزیزدلمی ممنون❤️😙

عزیزدلمی مهربونی از خودته😙آره عزیزگلم فرق نداره حضرت رقیه قربونش برم مگه میشه نبخشه با اون قلب بزرگ ...

ممنونم قلبم ان شالله بهترین ها نصیبت باشه مهربونم خیلی لطف کردی 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

🌟پروردگارا 💞ما را به راه راست هدایت نما 🤲

پس از آن كه راه راست را به ما نشان دادی،دلهاى ما را از آن مگردان🌟

سلام دوستان 🥰💐

اینجا تاپیک نماز هست 📿🕊

🌸صفحه اول و دوم رو بخونید 🙏

🌸حتما برنامه باد صبا رو نصب کنید ✔️

🌸جدول هفتگی نماز رو بکشین 🗒✏️

برای مطالب انگیزشی بیشتر میتونین روی این هشتک ها بزنین

نماز#   در_مسیر_نور# خدا_را_صدا_بزن#  

🗓📢 اگه مایل باشین هفتگی تگتون میکنیم برای یاد آوری

الهی توفیق نمازگزار بودنمون همیشگی  🤲

@i_meyra @فرشته_مامان_دختری @chalse @مهتا_خانم11‍ @hastiss  

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
سلام گلم من نصب دارم

🌹

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

سلام دوستان 🥰💐

اینجا تاپیک نماز هست 📿🕊

برای مطالب انگیزشی بیشتر میتونین روی👈 نماز# بزنین

@mohmdsfahy @aroosakshisheii @دختر_گرانبها  

﷽🌟پروردگارا 💞ما را به راه راست هدایت نما 🤲 پس از آن كه راه راست را به ما نشان دادی،دلهاى ما را از ...

عطرنرگس جان 

ممنونم عزیزم🥰

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عطرنرگس جان ممنونم عزیزم🥰

منم ممنونم از حضورتون 🌹

سلام دوستان 🥰💐

اینجا تاپیک نماز هست 📿🕊

ذخیرش کنید 🌹

برای مطالب انگیزشی بیشتر میتونین روی👈 نماز#  بزنین

@shadeli00lilili  @کدوحلوایی  @rn0604  

سلام دوستان 🥰💐

اینجا تاپیک نماز هست 📿🕊

ذخیرش کنید 🌹

برای مطالب انگیزشی بیشتر میتونین روی👈 نماز#  بزنین

@ژینا6068  

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403