چندوقت پیش تایپک زدم که هسته گوجه زرد قورت دادم واذیتم بعد اون ۴بار رفتم دکتر وعکس گرفتم میگن چیزی تو مجرای تنفسی تو نیست ولی من اذیتم حتی بهم قرص اعصاب دادن گفتن مشکل عصبیه شاید ولی من الان دو روزه فقط مایعات میخورم چون وقتی غذا میخورم از سمت گوش چپم به پایین درد میگیره تا پشت شونه چپم وحالت تب بهم دست میده من بااین دکترا چکار کنم بهشون میگم حالم بده غذا نمیتونم بخورم همش انگار سیرم
ار اینایی که یکاری میکنن بالا بیاری رفتی نمیدونم اسمشون چیه بچه ها رو میبرن پیششون معمولا
ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید
قبلا ی تاپیکی بود نمیدونم کجا خوندم این سایت بود یا سایت دیگه داشتن در مورد همین موضوع حرف میزدن میگفتن میریم پیش خاش گیر با چند حرکت هسته رو در میاره ی طب قدیمی بود فک کنم تو شمال کشور ی سرچ کن تل گیری هم بهش میگن
من یه سری دخترمو برده بودم دکتر گوش و حلق و بینی یه مریض اومده بود بنده خدا تیغ ماهی قورت داده بود اونم تو عکساش هیچی مشخص نبود ولی میگفت اذیتم همیشه تو فکرشم نمیدونم چی شد بنده خدا خوب شد یا نه
حالا عکس گرفتن میگن چیزی نیست کلا سی تی دادم ولی فقط سمت چپ گردنم به پایین اونم اگه غذانخورم خوبم بعد دکتر داخلی گفت باید اندوسکوپی بدی اگه اذیتی خیلی میترسم
ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید