2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین قلبم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 50 پست

کلنبکم می‌تونه بره نگران نباش ولی باید بخواد بگو ترک نکنی ترکت میکنم من مادرت نیستم تحملت کنم روز به روز که قشنگتر نمیشی بدتر میشی تهدید کن بگو میام سر کار به مدیرتون میگم تا ترک کنه 

خیلیا درگیر موادن کمتر کسی گردن میگیرهخودش باید گردن بگیره پشیمون باشه بره دکتر روانپزشک اعتیاد

چند هفته پیش گردن گرفت گفت دیگه میذارم کنار ولی بازم نذاشته حس میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلنبکم می‌تونه بره نگران نباش ولی باید بخواد بگو ترک نکنی ترکت میکنم من مادرت نیستم تحملت کنم روز به ...

اتفاقا مادرش اولین نفره ترکش کرده😐همشو گفتم عکساشو اوردم گذاشتم جلوش ولی نه ک نه ادم بشو نیست همش سعی میکنه جیم بزنه بره بیرون 

بگو اگ راست میگی بیا بریم آزمایش بده

میگه بریم ازهمین میترسم فکر کنم راهی برامنفی نشون دادن پیداکرده چون هربارگفتم گفته بریم میترسم بریم منفی کنه دیگه پررو تربشه

میگه بریم ازهمین میترسم فکر کنم راهی برامنفی نشون دادن پیداکرده چون هربارگفتم گفته بریم میترسم بریم ...

نه با اونایی ک آزمایش میگیرن یواشکی صحبت کن بگو امکان داره یا نه اگ داره حواسشون باشه 

مشکل همینجاس که ابنطوری خوشن اصلا دلشون نمیخواد ترک کننشخص خودش باید بخواد ادم میشناسم هفت ماه بردن ...

خسته شدم دوسش دارم زندگیمون خوبه همه چی اوکیه فقط این کوفتی داره مثل خوره میخورتم

میگه بریم ازهمین میترسم فکر کنم راهی برامنفی نشون دادن پیداکرده چون هربارگفتم گفته بریم میترسم بریم ...

یه ازمایش هست بهش میگن ازمایش انزیم اگر اشتباه نکنم یه سری مواد رو چند مدت قبل هم مصرف کرده باشه نشون میده

ترفند همه معتاداس انکار کردن

لعنت به اونایی که میفروشن