2777
2789

۱۴ ساله ازدواج کردم ۲تا پسر دارم نزدیک ۷ سال از طرف شوهرم بدترین رنج ها رو کشیدم یعنی هم شوهرم بودن جز اون فقط کار شوهرم این بودکه بزن تو سرم منو جلوی خانوادش خرد کنه بدون هیجپچ گناهی حتی تا پای طلاق منو برد که حامله بودم،میگفت بچه رو بکش بنداز دست بزن داشت تا می‌رفت از خونه مادرش میومد یه دعوا را مینداخت دعا می‌آورد خونم انجام می‌داد و منی که این چیزا رو ندیده بودم عذاب روحی میشدم کارمند فرمانداری بودم خواهر مادرش گفتن نذار بره پرو میشه پول دستش میاد دو روز دیگه آدم حسابت نمیکنه اما من یه دختر آروم و نجیب بودم تمام خودم رو گذاشته بودم برا زندگیم اینا همه رک به کیش خود میدیدن چندتا عروس دیگشون رو طلاق داده بودن اما من جنگیدم جنگیدم تا کم کم زندگیم رو روال افتاد بچه هام رو با چنگ و دندون بزرگ کردم کم و کاستی نزاشتم براشون الان که زندگیم آرومه دیگه نه اعصابی برام مونده نه سلامتی افسرده شدم سه ساله دارو میخورم اما سردردهای عصبیم خوب نمیشه اما بدی ماجرا اینه که بخاطر زارهای و رنج های گذشته رو دلم شده غم باد ازش بدم میاد از اینکه مسبب اون هم رنجی که کشیدم شوهرم متنفرم ازش اما برا اینکه پسرام اذیت نشن مریض نشن کمبود پیدا نکن جلو اونا سعی میکنم به روی خودم نیارم با شوهرم صحبت میکنم میریم میایم اما یهو روقلبم دسنگینی میکنه که چه بلاها سرم آورد هیچ دل‌بستگی بهش ندادم وابستگی چرا،اصلا آروم نمیشم اصلا نمیتونم کناد بیام با این غم با این قلبم شب و روزم گاهی شده گریه تو تنهایم تورو خدا بگین چیکار کنم آروم نمیشم که نمیشم فک کن کسی که مسبب تمام دردانه هنوز تو حریم خصوصیته و تو بخاطر روحیه و زندگی بچه هات مجبوری ادای ادمای خوب رو در بیاری انقدی که من این سالا گریه کروم نمیدونم چطوزی اشکام تموم نشد تورو خدا بگین فقط چیکار کنم فراموش کنم اون همه شکنجه های که با من کردن بگین چیکار کنم بزارمشون کنار چیکار کنم زندگی کنم نمیشه نمیشه خسته شدم با کوچیک ترین بدرفتاری بامن ازش متنفرمیشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
نگو که شاغل نیستی و از کارت بیرون آمدی

بخاطر بچه هام اومدم بیرون گفت یا باید بیای بیرون یا هری😭😭😭😭

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا به دلت آرامش بده عزیزم 

زندگی منم مشابه شماست 

رفتم مشاوره بگم اون حس و درد کلا رفته ن 

ولی الان بهترم حداقل شوهرم رو میبینم حالم ازش بهم نمیخوره

بهتر تونستم باهاش کنار بیام 

شما هم حتما حداقل بخاطر خودت هم ک شده حتما برو عزیزم ❤️❤️❤️

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
نگو که شاغل نیستی و از کارت بیرون آمدی

غصه ام الان پول و کار نیست خودش کارمنده چندر غاز حقوق داره دست منه بیشتر اما دلی برام نمونده 😢

چند ساله اومدی بیرون ؟

بچه ام الان ۱۰ سالشه از به دنیا اومدن پسر بزرگم اومدم بیرون ۱۰ سال دقیقا

بچه ام الان ۱۰ سالشه از به دنیا اومدن پسر بزرگم اومدم بیرون ۱۰ سال دقیقا

دوباره بخوای بری سرکار کسی هست بازم مخالفت کنه ؟

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️

حق داری زندگی سختی رو پشت سر گذاشتی

میتونی با کمک یه روانشناس خوب این موضوع رو برا خودت حل و فصل کنی

داستان شما مثل کسیه که یه زخم رو بدنش داره هر از چند گاهی این زخم رو میکنه خون میشه دوباره دلمه میبنده دوباره و دوباره این چرخه باطل تکرار میکنه

وقتی بتونی مشکلت رو با کمک یه روانشناس حل و فصل کنی این زخمه خوب میشه درسته جاش میمونه ولی حداقل خون نمیشه

برو پیش تراپیست من درکت میکنم می‌دونم تو چه عذابی هستی ولی یا باید بری و جدا شی یا بری پیش تراپیست

تراپیست چیکار میکنه عزیزم سه سال تحت نظر روانپزشکم فقط دارو دارو دارو،،،،،از اینکه اون باعث شد من روانپزشکی بشم این همه حجم از دارو بخورم ازش متنفرم میگه ببخشید اما معذرت خواهیش سودی نداره البته هر وقت باهاش خوبم ابراز پشیمونی میکنه وگرنه همون سگ میشه اگه باهاش بد تا کنم،برا بچه هام نمیتونم جدا شم جونشون به من و باباشون بنده اگه یکیمون نباشیم دق میکنن من سعی کردم منطقی بارشون بیارم فدای دعواها و رنج های قدیمیم تا جای که تونستم نکردم برا همون فک میکنن من و باباشون باهم خیلی خوشیختیم

حق داری زندگی سختی رو پشت سر گذاشتیمیتونی با کمک یه روانشناس خوب این موضوع رو برا خودت حل و فصل کنید ...

دقیقا روزگار مت همینه زخمه هی سر باز میکنه و قلبم پر خون از گذشته چندین بار رفتم اما تا یه مدت بود و با بد رفتار کردن شوهرم من دوباره حالم بد میشد

از کارت چرا اومدی بیرون ؟ از نظر مالی ساپورتت میکنه بعد ؟خدایا شما الان افسرده ای پیش یه مشاور حتما ...

مجبورم کرد بیام بیرون بخاطر بچه ام اومدم بیرون این هیچی حالیش نمیشد که براش بچه مهم نبود دلم از خوش نبود ها که بگم برا خودم وایستم نه برای اینکه بچم مثل اون نوه دیگشون که طلاق گرفته بودن و با مادر شوهرم بود نشه مجبور بودم گوش کنم،دارو میخورم مشاور رفتم روانپزشک رفتم نشد که نشد این درد رو قلبم کم نشد که نشد