2777
2789

الان یاد این خاطره تلخ افتادم دوباره 

من مدرسه نمونه درس می‌خوندم و آوازه درسخون بودنم همه جا بود. به دلایلی شکست خوردم در ادامه تحصیل و الان هم خانه دارم.

دو سال پیش بچم تازه بدنیا اومده بود، یه مهمونی افطاری دعوت شده بودیم که توی تالار برگزار شده بود و مختلط هم بود 

رفته بودم نشسته بودم تو نمازخونه به بچم شیر بدم دو ماهش بود اون موقع .رومم به سمت دیوار بود.

یه دفعه یه زن که همین الان هم نمی‌دونم اصلأ چه شکلیه برگشت گفت شما هم‌مدرسه ای با دختر من تو فلان جا بودی ؟؟ برگشت گفتم آره من اونجا درس می‌خوندم

پرسید شاغلی؟

گفتم والا با این بچه نه...

یهو انگار از خوشحالی دنیا رو بهش داده باشن با پوزخند گفت: نخبه بودی که شما!!!!!! بعد که دید جوابشو ندادم دوباره برگشت گفت: الان نخبگی تو بچه داریه!!

همه وجودم اون لحظه آتیش گرفت. 

باورم نمیشه چقدر بعضی ها میتونن پست باشن که اینطور از ناکامی مردم لذت ببرن. من اصلا هنوزم نمی‌دونم اون زن دقیقا کیه و حتی چه شکلیه فقط می‌دونم که عروس دختر عمه مامانه و دخترشم دو سال از من کوچیکتر بوده تازه. رقیب هم اصلا نبودیم.

به زنی که به نوزاد داره شیر میده اینجوری زخم زبون بزنی آخه که چی ؟؟؟

خیر سرشم اومده بود نمازخونه نماز به کمر بزنه  زنیکه خاک بر سر 

نه کاری کردی نه بدی به کسی خوردی ولی در هر شرایطی باید از زمین و زمان بخوری 😞

دنیا به کام دیویدشونه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی خیال برات مهم نباشه

خواهرشوهر من خودش کشت تا شاغل شد الان با یکی ازدواج کرده شوهرش تنبله و سر کار نمی ره همه حقوقش خرج زندگی اش می شه 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

باید میگفتی پیشنهاد کاری زیاد داشتم ولی ارامشم برام‌مهم تر بود .نخواستم به خاطر یه قرون دوزار همش سگ دو بزنم و افتاب نزده بزنم بیرون و خونه زندگیمو ول کنم به امان خدا

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
عزیزم اگه اینقدر درس خون بودی ادامه تحصیل بده تو آزمون شرکت کن یه جایی با توجه به رشتت برو سرکار نه ...

اونم میخواست دقیقا همین زخم زبونو بمن بزنه که تو هیچی نبودی بخاطر همین نتونستی موفق بشی 

بدبختیمو به روم زد.

خوش به معرفتش.

دنیا به کام دیویدشونه...