2821
2789

میشه ۳تاقل هوالله بخونیدبرام،مشکلی برام پیش اومده انشالله تا اربعین ختم به خیربشه،اگه خوندیدلایک کنیدلطفا♥️🥺

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچی بره ی حرفه یادبگیره فقط حرفه درست حسابی مثل کار های تاسیساتی

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

۲۱ ساله که هنوز بچست نباید انتظار زیادی ازش داشته باشیمدرحد دستش به دهنش برسه کافیه

خداروشکر من فقط دستم  ب دهنم میرسه. ولی حس مبکنم خیلی عقبم. یعنی اشتباه حس مبکنم؟ 

دانشجویی و شغل پاره وقت

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤