2777
2789
عنوان

آبرو شرفم برباد ربت

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تو منطقمون کلا چیزی به اسم دعوت و اینا نداریم اصلا ناراحت میشیم یکی بگه باید دعوت کنید تا بیایم خ ...

بنده خدا میگه نداره شما میگی خساست اخه؟😑

بعدم ببخشیدا ولی مهمونی ک سر زده میاد باید سنگ بخوره

اونم اوووو یازده نفر 

یازده انسان فاقد شعور

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

استارتر اگر موادت کم بود اصلا شام درست نمیکردی 

با چای و اینا پذیرایی میکردی 

دیگه خودشون متوجه میشدن میرفتن 

اینجوری بد تر شد که 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

برنج برای هر نفر یک پیمانه ی پلوپزی ، عدس هم یک سوم برنج باشه ، یعنی هر سه پیمانه برنج یک پیمانه عدس لازم داره ، گوشت چرخی هر چقدر در توانت بود ، پیاز داغ هم سلیقه ای هست ، مثلاً من برای ۳ پیمانه برنج ۲ تا پیاز بزرگ سرخ میکنم . دارچین هم به مقدار خیییلی فراوااااان

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

اول ک کار مهمونا اشتباه بوده ک ۱۱ نفر سرزده اومدن قدیما مشکلی نبود توقع ها پایین بود الان بااین وضع اقتصادی و عقلشون هم ب چشمشونه مردم واقعا اشتباهه 

بعدم شما تا دیدی چیزی کمه باید میفرستادی شوهرتون بخرن 

پیمانه برنج هرکسی متفاوته مثلا هرپیمانه من اندازه دونفره اما بازم من مهمون باشه اضافه تر میریزم 

کلا هر یک کیلو برنج محلی‌ برا ۵ نهایت ۶ نفره اما هریک کلیو برنج دانه بلند برا ۶ تا ۷ نفر میشه 

مهمون که داری دیگه حساب کتابو بذار کنار 

جوری بپز که زیاد بیاد 

حتی اگر نیمرو و ماست میذاری کم نذار 

فوقش میمونه، فرداش میخورید. مردها زحمت میکشن برای یه همچین روزهایی دیگه چه مهمون سرزده باشه چه خبر داده باشه

هر نفر یک پیمانه برنج