2777
2789
به نکته ضخیمی اشاره کردی خب متاسفانه بابام اهل مسجد نیست 😥

یا ابرفرض کار تو چقدر سخته تمرین امشبت اینه که 50 بار متن عکسی که استارتر گذاشتو بخونی.فقط بابای خودت نه بابای طرفم مهمه.ریپید افتر می  

مردی که اهل خدا و مسجده باید چشم شو ببنده بره خواستگاری هر وقت هم زن میبینه زمینو نگاه کنه پولش هم ح ...

👍👍👍

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم حالا اگه نمازم قبول باشه میخونم یوقتا مسجد میرم نه پدر نه مادرم اهل مسجد اومدن نیستن ولی معتقدم هرکی مسجد, میره و هرکی نماز میخونه خوب نیست

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

خانواده همسر من فوق العاده مذهبی هستن اما خودش خیلی کم 

یه دوستمون گفت همسرش یکی دوبار برای ختم مسجد رفته همسر من حتی اونم نرفته😂😂 میگه تو مسجد شلوغه محیط بسته س بعضیها ببخشید نظافت و رعایت نمیکنن و همیشه بوی جوراب میده😁😷

پدرشوهر منم پیشنمازه شوهرم اصلا قبول نداره...ولی به نظرم چون تو خانواده مذهبی بزرگ شده ریشه های مذهب ...

چه جالب