2777
2789
عنوان

کیا با دوست پسرشون ازدواج👈نکردن؟👉

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 29 پست

من هنوز مجردم ولي با دوست پسرم ازدواج نكردم

دليل نميشه باهركي دوست شديم باهمو ن ازدواج كنيم كه

و اوچیزی میداندکه توبدان واقف نیستی و اوبر اسراری بیناست که تو آن اسرار را نمیدانی بگو؛ ای آیات حضور ما را در وقت کیهانی با یار ازلی مان جفت کن مبادا دل ببندیم به کسی که مورد تائید تونیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با دوست پسرم ازدواج کردم 9 ماه دوست بودیم بعد ازدواج کردیم روز به روز هم عشقمون بیشتر شده الان11 ساله عروسی کردیم و یه پسر دارم هر روز لوپای شوهرم و آنقدر می کشم منو دیدنی دستشو ميزاره رو صورتش 

آنقدر خرس گنده رو دوست دارم که نگو  اونم منو البته

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

اتفاقا من در این چند سال اخیر هر کی رو می بینم از دوست و فامیل  با دوست پسرشون ازدواج کردند خیلی هم خوشحالن .  

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    

واي من چقدر از اين واژه ي دوست پسر بدم مياد آخه تعريف دوست پسر يعني پسري كه دختر باهاش رابطه جنسي داره و معمولا همخونه هستند و بدون ازدواج با هم زندگي مي كنند. توي فرهنگ ما دوست پسر به اون شكل معني نداره

اينكه صرفا با يك پسري ارتباط عاطفي و آشنايي برقرار بشه و مثلا با هم كافه و پارك و رستوران برن و تلفني صحبت كنند ميشه دوست معمولي

من مجردم دوست پسرم زیاد داشتم ولی با هیچکدوم ازدواج نکردم چون تو رفاقت دروغ زیاده .مثلا با یه نفر شیش سال دوست بودم و میخواستم باهاش ازدواج کنم اونم اومد خاستگاری  ولی فهمیدم  انگار اصلا نمیشناختمش تو این شیش سال.

🖍️ امیدوارم آرزوهاتون خاطره بشن 🥰