2777
2789
عنوان

به بعضی تایپک ها بایدخون گریست

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 46 پست

یکیم به شوهرش سم میده😑😑😑

مردم رد دادن😑

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شماها با دوستانتون میشینید در مورد ترکمن چای، صلح حدیبیه این چیزا حرف میزنید؟.. این جمع صمیمی مختص افرادیه که از تنهایی از درد ب دنیای مجازی  و ب اینجا پناه اوردن دیگه.. خوشت نمیاد رد شو خودتو درگیر نکن

یه سایت برا سرگرم شدنه دیگه همه از دغدغه های کوچیک روزمره صحبت میکنن معمولا جای مطرح کردن دغدغه های بزرگ اینجا نیس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منم هستم 

ولی خستم 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

میفهمم ولی یه چیزی بگمبنظرتون تنهایی‌ این ادم ها کمی بزرگ نیست که دست به دامان اینجور تاپیک ها میزنن ...

چه قشنگ توصیف کردین 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

حالا نه که تاپیکای خودتون در مورد کشف اتم😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ولی من دلم برا اونایی میسوزه که مشکلات بزرگ دارن و تنها جایی که میتونن دردشونو بگن اینجاست

خودمم گاهی از تنهایی میام اینجا.گاهی خیلی دردامو نمیتونم به کس دیگه بگم میام اینجا

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

خدایی تاپیک خانما اکثرا دپرس و شاکین یکی میخاد خودکشی کنه یکی طلاق یکی با مادر شوهرش دعواشه 

یکی با شوهرش قهره یکی دعوا یکی شوهرش کتکش زده

ادم افسردگی میگیره

پاییز را دیدی انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند
چه قشنگ توصیف کردین

اخه ماها در جایگاهی نیستیم که بفهمیم درون ادم ها چه‌ اتفاقی افتاده و حالشون چیه 

داخل این سایت اکثرا خانم هستن ، زن ها وقتی تنهان و دلشون میگیره طبعیت روحشون اینه خودشونو بریزن بیرون تا اروم بگیرن

اینو مادر خدابیامرزم میگفت

حالا چه اشکالی داره بهشون سخت نگیریم و بزاریم هر جی دوست دارن بگن ؟

کاش بجای قضاوت همدیگرو درک میکردیم‌…..