2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 26 پست
واقعا خودمم نه بخدا راست میگم ....چ میدونم بعضیا بهم میگن وضعیتت اوکی بشه دیگه پیر شدی نمیتونی بیاری

مردم چرت میگن بخدا وضع خودشونو نگاه کنی میبینی یه دستاورد و موفقیت عیر تعداد بچه ندارن

ادم یکی داشته باشه با امکانات خوب یا لااقل معمولی بهتر از دو تا بچه با امکانات ضعیفه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خدايي خودت منطقي شرايطتونو سنجيدي و اين سوال و پرسيدي؟؟؟؟

نه شرايط ماليتون اجازه نميده 

بچه گناه داره ، امكانات ميخواد چرا بايد سخت هم شما هم اون بچه زندگي كنه، انشالله خونه خريدين بعد به فكر بچه دوم باشين .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی نی نی سایت ۳۰ساله ها هنوز اقدام نمیکنن برای بچه اول حالا تو فکر می‌کنی سنت زیاده

چی بگم بخدا اونقد از بارداری و زایمان و بچه داری خاطره بد دارم ک نگو

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
خدايي خودت منطقي شرايطتونو سنجيدي و اين سوال و پرسيدي؟؟؟؟نه شرايط ماليتون اجازه نميده بچه گناه داره ...

گاهی حرف بقیه میترسونتم ک میگن سنت بالا میرع شرایط اوکی میشه دیگه نمیتونی بیاری

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

نیاری چی میشه مگه 

یکمی هم به فکر خودت خوش گذرانی باش

مگه ازدواج کردیم که فقط بچه بیاریم 

حیف عمرمون نیس که بشینم فقط بچه بزرگ کنیم

من که توی همین یکی هم موندم به نظرم بچه ی بیشتر فکر و مشکلات بیشتر البته شما اگه دلت می خواد بیار تک فرزندی زیاد خوب نیست حتما شرایط مالی تونو بسنجید که می تونید آیندشو تامین کنید یا نه چون بجه خیلی خرج داره پوشک شیر خشک بزرگ میشه مدرسه دانشگاه 

مردم چرت میگن بخدا وضع خودشونو نگاه کنی میبینی یه دستاورد و موفقیت عیر تعداد بچه ندارنادم یکی داشته ...

اره واقعا چ میدونم ادم گاهی مغرش انتن نمیده 😁😁😁😁

من که توی همین یکی هم موندم به نظرم بچه ی بیشتر فکر و مشکلات بیشتر البته شما اگه دلت می خواد بیار تک ...

من اگه عقل الانم بود حتی یدونه هم نمیاوردم واقعا خسته شدم هنوز موندم چرا قدیم میگفتن بچه شیرینه 

پس چرا من شیرینی ندیدم همش عذاب شد

شرایطتون واقعا مناسب آوردن بچه دوم نیست به سختی میفتین از نظر مالی .مخارج خیلی زیاد شده

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

يكم اعتماد به نفس داشته باش 

اين حرفا قديمي شده 

الان ٣١-٣٢ خيلي ها تازه ازدواج ميكنن..

اين حرفا چيه شما ميزني 

فقط بچه اوردن نيس، شرايط مالي و امكانات مهمتره 

والا علي دايي با اون همه مال دو تا دختر داره 

مهدوي كيا با اون همه مال يك دختر داره 

خيلي ها يك بچه چه دختر چه پسر ميگن خوب بزرگش كنيم بسه واسمون، بعد شما شرايط مالي نداري در مورد بچه دوم فكر ميكني ، انشالله يكم صبر كنين شرايط ماليتون بهتر بشه بعد ، البته بازم صلاح خودتون رو خودتون ميدونين . ما فقط نظر خودمونو ميديم