2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم براونایی ک جراحی کردن ناراضین انجام میدن بدون برش ازداخل سوهان میکشن میخام بدونم منکه عمل نکرد ...

عزیزم من یکی دوستام کلا عمل بینیش با بیحسی بود

متاسفانه نمیدونم دکترش کی بوده 

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔
عزیزم براونایی ک جراحی کردن ناراضین انجام میدن بدون برش ازداخل سوهان میکشن میخام بدونم منکه عمل نکرد ...

عزیزم سوهان کشیدن فقط واسه ترمیمه 

توکه اصلا عمل نکردی رو باید کامل باز کنه بعد جراحی کنه

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین...السلام علیک یا اباالفضل العباس‌...لبیک یا حسین
هی فک کن بی حس باشی بنظرت ادم از ترس زنده میمونه؟؟یهو میبینی پوست دماغت میاد رو چشات از ترس میمیری ک

گلم توی سرم آمپول مسکن و مخدر وچندتا چیز دیگه میزنن ..یعنی انقد خودت تو هپروتی که هیچی حالیت نمیشه اصلا هم ترس نداره تو یه فضای دیگه ای هیچی متوجه نمیشی وسطاشم چرت میزنی 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین...السلام علیک یا اباالفضل العباس‌...لبیک یا حسین

بیهوشی کامل اصلا ترس نداره ..ببین بعد که بهوش میای دوس داری هزار بار بیهوشت کنن تجربه ی فوق العاده ایه

بعدم اگه فشارت پایینه با دکتر مشورت کن چون بنظر من که مشکلی نداره من خودم خیلی میترسیدم روز عمل داشتم غش میکردم فشارم خیلی پایین اومده بود ولی بعد قرص ارامبخش میدن و انقد باهات حرف میزنن که چشماتو باز میکنی میبینی تو ریکاوری هستی

دکترمبخام هیچ اطلاعاتی ازش ندارم😢😢اگ میدونیدبهم بگید

تهرانی؟

دکتر حسنانی عالیه توی ونک 

دکتر حجتم خوبه نمیدونم کجاس سرچ کن زیاد نمیشناسم

وای ن حسنانی اصلاکارش خوب نیس اسم درکرده فقط .بله تهرانم

منکه خیلی ازش تعریف شنیدم مریضای خارجی و... نمیدونم گلم