2777
2789
عنوان

روزمرگیم🙃😍 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 44 پست
افرین عزیزم منم واقعا تنها کاری بود که دستم برمیومد هرکیم رد میشد با خنده نگامون میکرد😔😂

خیلی لذت بخشه 

دعای حیوونا زودتر از آدما میگیره

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم که اینقدر مهربونی انشالله خدا همیشه هواتو داشته باشه 😍😍

دورت بگردممم شما مهربونی که منم مهربون میبینی ایشالا خدام همیشه هوای شما را داشته باشه😍❤

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
دقیقا واقعا حس خیلی خوبی داشتم اون موقع انگار واقعا خدا با لبخند نگام میکرد

آفرین

خدا میلیارد برابر برمیگردونه ب زندگیت

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

اونایی که گفتی دقیقا خودتی. اخه اشغاااااال من اصلا با تو کاری داشتم ،گوه خوردی اومدی منو ریپلایی کردن. ک.ون.ی هم خودتی. مردم چه حروم زاده هایی پس میندازن. برون برین به هیکل هفت جد واباد خودت ت.خ.م س.گ. ارجاعت میدم به امضام

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

تو خیلی پررو و بی شخصیتی. اومدی چاک دهنتو باز کردی هرچی به دهن گشادت رسیده گفتی ورفتی بعدم دست پیش گرفتی پس نیافتی؟ من همون موقع از پیامت اسکرین گرفتم. دهن بی چاک تورو مردای ولگرد سر چهار راهم ندارم. همون موقع میخواستم نی نی یارو واست تگ کنم ولی گفتم توی دوزاری اصلا ازرششو نداری. فکر گردی نی نی یارارو تگ کردی رفتی الان مثلا برنده شدی. درسته سنت کمه وفقط ۱۵ سالته ولی دلیل نداره بقیه مراعات سن کمتو بکنن.

این طرز حرف زدن واقعا مال یه دختر یا خانم نیست. منکه خودم تو امضام نوشتم دیر یا زود از سایت میرم. ولی جلو فحشای تو یکی کم نمیارم.دختره ول بی دهن

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

این خانم کلا فحش +۱۸ وناموسی توی تاپیک کسی دیگه بمن داده. 

فقط ادبیات این دختر بچه ۱۵ ساله رو ببینید. 

دلیل نداره این دهه هشتادیا انقدر پررو وگستاخ باشن کسیم کاریشون نداشته باشه. البته منم جوابشو دادم بامنم هرکار خواستید بکنید، ولی این کاربر اول توهین کرد وفحش نامو.سی داد.باید تعلیق بشه.

@niniyar_2‍ 

@niniyar_5  

@niniyar_3  

@niniyar_1  

کاش باز میکردین میرختین رو زمین یا تو طرف یبار مصرف زخمی نشن با قوطی کنسرو

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1