2777
2789
دلم میخواد گریه کنم

گریه چرا 

اگه مشکلت تنبلی تخمدانه پیش بهترین دکتر شهرتون برو متخصص باشه حتما 

شوهرت حتما آزمایش بده 

نگران نباش با ۴یا ۵ماه بری دکتر اقدام کنی جواب میگیری 

انشالله که بارداری

💗

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعا ؟؟؟یکی دیگ هم زدم اونم عکسشو بذارم؟ولی اون مدیکورهاین ویتاساین خودکاریبعد این ویتاساین روش نوش ...

اره عکسش و بزار 

من روژان خودکاری گرفتم نوشته بود ۹۹درصد درسته هاله ضعیف داشت و باردار بودم

💗
عع اگه اینطوریه امکان بارداری هست فردا صبح یکی دیگ بزن ادرارت هم حسابی غلیظ باشه فک کنم لقاحت دیر بو ...

تومنم از روز بعد پری ۵بار تا هجده پری اقدام داشتم

واقعا ؟؟؟یکی دیگ هم زدم اونم عکسشو بذارم؟ولی اون مدیکورهاین ویتاساین خودکاریبعد این ویتاساین روش نوش ...

والا من دارم میبینم   ویتاساین شنیدم دقتش بالاس..منم خودم بی بی چک مث همین عکس داشتم یه هاله خیلی محو داشت که باید زوم میکردی تا ببینیش.آره بزار عزیزم یه عکس دیگه از بی بی چکت .من احتمال میدم بارداری ولی هورمون بارداری تو بدنت پایینه هنوز ..دو روز دیگه اول صبح بزن

دلم میخواد شاد باشم و بخندم و غمگین نباشم و انرژی مثبت ناب باشم ...آهای زندگی ایده آل من کی و کجا میتونم تو رو در آغوش بگیرم ؟؟؟؟؟؟
خدا کنه مرسی از حرفهای قشنگت 🥺

😊من خودم ۴سال ناباروری داشتم البته انقد مطمعن نبودم که بچه می‌خوام تحت نظر ماما بودم اونم همش الدی میداد تا تنبلی تخمدانم خوب بشه ولی نگو بدتر رحم و خشک می‌کنه😑

رفتم دکتر متخصص همش ۳ماه طول کشید تا باردار شدم خدا خیرش بده اگه چندسال پیش میرفتم پیشش الان بچم راه میرفت

💗